Moram nekome da se pohvalim

1. Danas sam odlučila da ostanem u kući ceo dan, pošto sam juče pala u sneg i došla kući skroz mokra i promrzla

ništa slađe u životu ne pročitah, mrnaju♥

2. Forget, da y Beogradu.
    Joj, evo sad mi i mama prica da nisam normalna i da ne fantaziram nego da sednem i ucim :D

ne znam koliko imaš godina, ali bolje da napraviš pauzu godinu dana na fasku, da se odmoriš malo i odlučiš šta želiš, nego ad donosiš brzo odluke..eto, to ti je moj savet, ako ti je malo dosadilo.

3. Jao, kako si swatka:*

Butt, prozvaću te doktor Haus;)

4. Spavalice, moja bivša cimerka završava Politehniku, ako ti treba neka informacija o faksu, raspitaću se :) Ona je na grafičkom dizajnu...

5. Liblet, hvala...
    Nema sanse da pauziram godinu, jer vec sad obnavljam drugu, 22 godine punim jos malo, tako da to ne ide. Jebem li ga, potrudicu se da ovo zavrsim, pa posle ako bude prilike nesto i za dizajn.

6. Ne znam šta je čudno u tome što danas želim da se prbijem uz radijator, juče sam došla kući mokra do gole kože i promrzla. Nisam mogla da se zgrejem nikako :)))

Butt, ne dajem fejs svakome :)))

7. ЗНАЧИ МЕНИ МОЖЕ ФЕЈЗ?

8. Nema čudno, ima retardirano.

9. иначе ја бих волео да те видим мокру, ако ме капираш

10. Butt, ne dajem fejs svakome :)))

:'((

;'*

11. Ne dam fejs nikome više, vi niste normalni ovde.
    Fejzbukmanijače, pusti snovi :)))

12. Fejzbukmanijače, pusti snovi

Шта је ово?

13. Odgovor na tu tvoju želju :)))

14. Zašto je tako tupav?

15. Dobio sam Malu Vidru dve partije slagalice. Prva je bila neizvesna do kraja, a u drugoj sam rutinski odneo pobedu. Samo da kazem da je zajebana kod prve igre.

16. Samo da kažem da sam vodila svaki put sve do asocijacija, fuck you!!! :D

17. Jebiga, ne umes. Pusticu te posle da me dobijes lololo

18. Ko oce leci gubitke u slagalici nek igra sa mnom, los sam veomaa!

19. Igraćemo mi još! :hejt-asocijacija:

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.