Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Dao Marsej gol u 93.-em minutu, sutra se jede Nutella!
Трчао мртав пијан по леду низбрдо, враћао се од ортака синоћ шкепе и победијо, нисам пао ниједном! Гамби кобјаснијо зими!
E seljo, pa lako je sinoć, ni nema leda, ja sam se vraćao prošle nedelje po ledu kući peške i nisam pao.
Било леда брате, оклизнуо сам се једно дваес пута, само нисам пао лоло
Smooth :)
E ljudi rođendan mi danas..
E ziv bio sto godina, mnogo rava plodio i tako to! :: :*
Лепо шевио све одушевио!
Srećan rođendan Glavni, i da pobediš Šava!
gamby densuje po ledu!
Избацио двеста дефки, а и даље ме желе О.о
Da vam se pohvalim da sam tačno 2 godine na ovom sajtu, kao i činjenicom da za te 2 godine nijedan put nisam zaradio ban. :) Jednostavno, nisam nikad dozvolio sebi da vređam druge i budem prženica.
Evo, po prvi put da napišem nešto u ovoj temi.
http://img114.imageshack.us/img114/7223/aplauz.gif
Pekki još si ti zelen.
http://29.media.tumblr.com/tumblr_ls5dw3pIMY1r0ojhto1_400.gif
to, to.
После догађаја кад ме риба оставила због другог лика, ја почео да пишем књигу и сјајно се осећам. Написао сам за десетак дана преко 40 страница у великој свесци, и напредујем сваки дан по мало. Пишем као глас из главе, значи нема дијалога и тога, и стално прелазим са теме на тему. То му дође као оно кад размишљамо о свему и свачему када нпр. ходамо негде па нам разне ствари привлаче пажњу, само што овде све има своје значење иза тог написаног.
Радим и ја то понекад, сад пишем о Свемирским Викинзима...
Peki, ja za godinu 8 banova.