Moram nekome da se pohvalim

1. Dao Marsej gol u 93.-em minutu, sutra se jede Nutella!

2. Трчао мртав пијан по леду низбрдо, враћао се од ортака синоћ шкепе и победијо, нисам пао ниједном! Гамби кобјаснијо зими!

3. Трчао мртав пијан по леду низбрдо, враћао се од ортака синоћ шкепе и победијо, нисам пао ниједном! Гамби кобјаснијо зими!

E seljo, pa lako je sinoć, ni nema leda, ja sam se vraćao prošle nedelje po ledu kući peške i nisam pao.

4. Било леда брате, оклизнуо сам се једно дваес пута, само нисам пао лоло

5. E ljudi rođendan mi danas..

6. E ziv bio sto godina, mnogo rava plodio i tako to! :: :*

7. Лепо шевио све одушевио!

8. Srećan rođendan Glavni, i da pobediš Šava!

9. gamby densuje po ledu!

10. Избацио двеста дефки, а и даље ме желе О.о

11. Da vam se pohvalim da sam tačno 2 godine na ovom sajtu, kao i činjenicom da za te 2 godine nijedan put nisam zaradio ban. :) Jednostavno, nisam nikad dozvolio sebi da vređam druge i budem prženica.

Evo, po prvi put da napišem nešto u ovoj temi.

12. Pekki još si ti zelen.

13. После догађаја кад ме риба оставила због другог лика, ја почео да пишем књигу и сјајно се осећам. Написао сам за десетак дана преко 40 страница у великој свесци, и напредујем сваки дан по мало. Пишем као глас из главе, значи нема дијалога и тога, и стално прелазим са теме на тему. То му дође као оно кад размишљамо о свему и свачему када нпр. ходамо негде па нам разне ствари привлаче пажњу, само што овде све има своје значење иза тог написаног.

14. После догађаја кад ме риба оставила због другог лика, ја почео да пишем књигу и сјајно се осећам. Написао сам за десетак дана преко 40 страница у великој свесци, и напредујем сваки дан по мало. Пишем као глас из главе, значи нема дијалога и тога, и стално прелазим са теме на тему. То му дође као оно кад размишљамо о свему и свачему када нпр. ходамо негде па нам разне ствари привлаче пажњу, само што овде све има своје значење иза тог написаног.

Радим и ја то понекад, сад пишем о Свемирским Викинзима...

15. Peki, ja za godinu 8 banova.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.