Moram nekome da se pohvalim

1. Nisam ni htela da moderišem. Moderišem kod kuće, to mi je i više nego dovoljno. Sve što je preterano, ne valja. To neka rade oni koji nemaju obaveze i koji imaju vremena, ja ću kad kad da im pomognem i prijavim neprikladne sadržaje.

2. de pustite vucicu, sjasite malo, koj vam je kurac lolo

3. I da se pohvalim da je papagaj Rile danas prvi put posle nedelju dana pravio cirkus u kavezu. Prevrtao se po merdevinama, trčao i penjao se po kavezu, kreštao, začičkavao papagajicu Rinu, ma lud je k'o struja. :))

4. Zamara me boravak na Vuki, pa samo dođem i prelistam šta ima. :)

Pa obrnula bi sat kada bi merila svoje vreme na sajtu. Kako te i ne zamaro.
    Mislim da je ona tema o jadanju tvoje prebivalište

5. To neka rade oni koji nemaju obaveze i koji imaju vremena

A ovo nije leglo samo po Kostiću :)
    Ti, Vule, večeras tek što otvoriš usta metneš cipelu unutra.

6. E da, obećao sam da ću da okačim sliku onih sendviča što sam pravio u rerni i evo ih. Doduše ovo je pre pečenja ali i ovako izgledaju do jaja.
    http://i41.tinypic.com/6zc9z4.jpg

7. Eh, a nekada je bio navijač i nosio šal... sada šeta patofne i pravi sendviče! :))

8. Pravim ovo redovno +

9. Eh, a nekada je bio navijač i nosio šal... sada šeta patofne i pravi sendviče! :))

Sada ću da idem na tekme, nosim šal i celom Jugu pravim sendviče lolololo

10. malopre sam jeo,i sad kad videh ovo, ko kad nisam jeo!

11. malopre sam jeo,i sad kad videh ovo, ko kad nisam jeo!

Isti osećaj dok sam kačio sliku. A mnogo se jednostavno pravi.

12. Upravo mi Kum reče, a jesi probao hleb, na vrh kajganu, pa onda zapečeš....voda mi ide na usta....

13. Стварно си смрад Џони, сад морам да устајем са нолајферске гузице да идем да компам по фиржидеру да тражим нешто хране :(

14. dajte bre...pašoni, briši sliku!

15. Стварно си смрад Џони, сад морам да устајем са нолајферске гузице да идем да компам по фиржидеру да тражим нешто хране :(

E a tek koliko sam sebe zakopao, na poslu sam. Udaljen sam tri kiometra i dva sata od frižidera :(

16. Alo bre Karingtonovi, gorite rernu za dva sendviča! Bar deset da si napravio :))))

17. Alo bre Karingtonovi, gorite rernu za dva sendviča! Bar deset da si napravio :))))

A pazi koji smo Karingtonovi kad posle toga Ela napravi ovo od jabuke pa jedemo.
    http://i40.tinypic.com/x3fok5.jpg

To naravno dok se ne završe palačinke sa euro-kremom, mlevenom plazmom i topingom lololo