Znm da nije baš zasluženo, ali neće valjda skidati?
Ipak, posrečilo mi se da budem 20000 ocenjeni... S tim da mi je neko rekao da će ovo da se desi, ja bih rekao da nema šanse, da će pre da me spiči grom...
Ipak, posrečilo mi se da budem 20000 ocenjeni... S tim da mi je neko rekao da će ovo da se desi, ja bih rekao da nema šanse, da će pre da me spiči grom...
Idi ti blago dedi sad uplati loto, kad te ovo usere, može i loto... da ti ćale nije odžačar?
imam skoro 8000 bodova na vuki, sad mogu traziti devojku :D
Stvarno ne kontam tu potrebu za napredovanjem na listi... Još oni likovi sa stuba srama što sam čitao malopre, što su pravili po 30 naloga za plusiranje, to su indijanci tek pravi.
Dobio defku na naslovnoj!!
troluje te Zyclon :)
Ma gde će skidati, ja te malo trolujem, ne boj se :)
imam skoro 8000 bodova na vuki, sad mogu traziti devojku :D
20 000 poJena :)
Idi ti blago dedi sad uplati loto, kad te ovo usere, može i loto... da ti ćale nije odžačar?
Pa ti sad imaš šta u miraz da daš... :)))
ti brate moras imati makar 3 devojke :D
ja sam otrov za udavace :D
http://www.youtube.com/watch?v=IPYeYzivXKU
Ja na lotou nikad više od trojke dobio nisam... A čale nije odžačar, al peče rakiju, to je bitno!
2,5 ako ćemo preciznije :)
ja zaokruzio :) al dobro, sad je onda pitanje koja je polovina, gornja ili donja
Промашили сте, што више поена то мање јебеш...
zato si ti među prvih sto. :D
sto si vise na netu,vise jebes.staroslovenska umotvorina.
sto se vise hvalis na netu da jebes-znaci da jebes jos i vise.
Па да. :(
pa da, ja bio deseti, jednom dobijem od žene i opa na dvanaestu poziciju...
ahahaha
znači, ne pisati. samo čitati.
Зато се ја и не трудим да јебем, хоћу да уђем у првих 50, па онда полако... оллололо
ne,ne, i pisati i citati samo ne jebati.to je suvise mejnstrim.
Stvarno ne kontam tu potrebu za napredovanjem na listi... Još oni likovi sa stuba srama što sam čitao malopre, što su pravili po 30 naloga za plusiranje, to su indijanci tek pravi.