Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Inače ekstra je stvar, ne znam kako nikad nisam ni čuo za ovo :o
Glupo mi da pišem ovde, kao neku reklamu, ko hoće da vidi, ima link. A to sam svojevremeno u obliku PC programa delio ovde na Vukajliji, ima oko godinu i po. Dosta ljudi uzelo.
Bravo zevs ali nemoj da odustajes, meni je malo falilo da i ja upadnem u govna i zaglibim se do guse ali kada sam video da cu izmaci kontroli, jednostavno sam prvo poceo da smanjujem i zakleo se koliko mogu nedeljno da potrosim a zatim jednostavno batalio. Sad ponekad iz zajebancije odigram ali bas retko. Doduse nisam dolazio do toga da zajmim ali bilo je zajebano. Samo ne pdustaj i bori se. I najvaznija je podrska porodice. Meni su doduse najvise drugovi pomogli da se izvucem.
Добио 5 из физичког! Из физичког, еј
Bravo!
http://www.youtube.com/watch?v=KpBCYaGwnxw
Ne nosim pare sa sobom, ha!
@ Milos-88
Jebiga, ovaj put imam toliku želju da prestanem da ako ne uspem mislim da ću da poludim, ali bukvalno. Hvala na podršci, drago mi je što ti nisi upao u sranje.
Tebra, pa koliko si ti to bio dužan da je to toliki problem bio?
Позајми.
toliki problem bio?
nije problem koliko, nego kome ;) a dugujem ukupno oko 15 plata, tako da za nekih 2 godine ću da vratim svima.
Niko više ne da, svima sam dužan, ha! Šta sad?
Koliko godina imaš?
Da znam da kažem dal si nedojebani mentol ili matori mentol.
Kizo mislim da je reko da je 90 al ne mozes reci da je mentol, kocka je zajebana stvar. Evo ti Dostojevski za primer, čovek genije a opet bio nepopravljivi kockar.
Može se reći da sam nedojebani mentol... Majkl Džordan
Mentol brate. I to nedojeban.
on nije igrao protiv vetrenjača nego ljudi.
Pa i on je igrao rulet, a to sto nije bio elektronski ne menja mnogo stvar, jer je rulet uvek u pocetnoj prednosti nad igracem. Ja nisam igrao na ovaj rucni a imam želju, ne znam koliko je tačno ali kazu da dobar krupije može da pogodi na tri cetri brojA ( npr ako hoce nulu da gadja moze da pogresi toliko i da pogodi 32,26,15 ili 3).
Znaš li ti priču o liku koji je ušetao u kazino sa četvrt dolara, ubacio u slot, dobio džekpot pa posle na ruletu sa tom lovom osvojio milion dolara?
Jebala vas kocka, moj stari je bio u Zevsovoj situaciji kad sam ja imao godinu dana. To sam saznao kad sam ga pitao zašto je pravio tri godine pauze između datog poslednjeg ispita i odbrane diplomskog na PMF...
Потражи ти неко саветовање и стручну помоћ. Теби треба две године да вратиш дугове, ЕЕЕЈ ДВЕ ГОДИНЕ! У озбиљном си каналу, не смеш више ни динара да се задужиш иначе ћеш кренути да продајеш стан, родитеље, дрогу, бубреге... Зато ти кажем да тражиш помоћ, можда ти и успеш овако сам да се извучеш али превелики је ризик, тако да боље да видиш неко саветовање за почетак.ризик, нешто што Моћни Зевс мора много боље да простудира.
Ma zvao sam već par klinika, još treba da vidim gde je najbolje.
@ Bruce
Reci kad je to bilo pa se čovek uspeo spasiti, svaka mu čast...
Схећно бгате!
Ma zvao sam već par klinika, još treba da vidim gde je najbolje.
Samo nemoj kod Dekija Stankovića na kamp. Je l leče u Paunovoj kockare?
Зевс, само имај веру у себе. Ај се кладимо да ћеш се извући?