Moram nekome da se pohvalim

1. Е, Јебаче, јел знаш да су дошли?

2. Хепи, вери хепи. :)

3. Е сад сам видео да ти је рођендан, Спавалице, али не могу да ти честитам на фејсу јер су ме бановали јевреји прљави. Нек је са срећом! :*

4. E srećan, mrzi ma tražim onu za rođendane. Evo... Ti.... Malo.... Osećanja.... I.... Sr..... Sr.... Sr.... Srce. ♥

5. opusteno, fala , srcee <333

6. uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

7. Pre par dana sam napravila, umesto pečenih kora koristila sam oblande (kacam lenja i neuspešna poslastičarka), dve torte jednu sa klementinama a drugu sa euroblokom. Kaže mi muž "Žali Bože eurobloka" i uradio prekrst a meni drago jer mi je uspelo. lolo

8. Kaže mi muž

Знао сам да си геј.

9. Hahahahahaha
    Vja ime Oca i Sina i Svetoga Duha amin!

10. joj euroblok, daj recept!

11. Шали се Веверица мало, Вуче, немој да замериш. хе хе

12. Spavalice.
    Ako preferiraš klasičan pečeni patišpanj onda je još bolje nego oblande jer oblande postanu gnjecave od krema ali meni se svidelo. Najbolje je da napraviš domaći puding od vanile a ide ovako.
    Treba ti pola litre mleka. U dubljoj posudi dobro umešaš 3 kašike brašna, 7 kašike šećera i jedan vanilin šećer, zatim zaliješ sa malo hladnog mleka i dobro promešaš da se masa sjedini i šećer rastopi, zagreješ ostatak mleka do ključanja i polako dodaješ umućenu smesu i mešaš žicom. Mešaš dok ne dobiješ odgovarajuću gustinu, znači sve isto kao kupovni puding.
    1 ceo margarin treba da je dovoljno mekan da možeš da ga umutiš sa filom (fil treba da bude hladan). Zatim izrendaš euroblok i umešaš u fil (obavezno ostavi malo za ukras). Tortu po želji prekriješ šlagom. U krem možeš dodati i orahe i šta god 'oćeš. :)

Byче

Opet bulazniš. Da nisi jeo bunike možda? lol

13. joj divnooo, hvala :)) obozavam euroblok

14. Spavalice, drago mi je da ti se sviđa. :)

15. Купио данас на пијаци где се продаје старудија. К'о нов, ништа му не фали, скроз очуван, још стоји етикета на њему. 500 кинти платио. То ми је сако за матуру, јербо нећу да бацам силне паре (а и немам их) на нову одећу.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/21282_10201115911968334_1280951127_n.jpg

16. Тако и кева каже. :)
    Ма битно да сам јефтино прошао, нови сакои по 5-6 хиљада, чак и више, а не дају ми се паре толике.
    Пих, остаде пост са сликом на претходној страни, неће се видети.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.