Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Sinoć otišao sa drugarom do parka malo da pikamo gitare i da se sprdamo. Tek kreću ljudi u grad, malo raje, kad naleću 2 matorca, jedno 50+, sa neke hardkor šljake, sa nekom brljom od rakije, seli preko puta nas pa slušaju šta sviramo. Posle par minuta, jedan pita - druže, molim te, može li Krivo je more?
Reko' može, naravno. Odsviram, on čovek sretan onako od srca, bi mu milo da čuje.
Pita me kroz par minuta ovaj drugi - a znaš li nešto od Čorbe, ali malo starije? Mnogo volim to, a nemam gde da čujem..
Ja malo stadoh da razmislim, pa se setih šta bi moglo, i krenem da sviram Pobeći negde. Kad sam završio pesmu, čovek mi prišao, pružio ruku i polu-plačljivim glasom mi se zahvalio od sveg srca što sam mu ulepšao veče.
Jebeš mi sve, da mogu time da se bavim, i da imam profita samo toliko da mogu da preživim, prihvatio bih to.
Uz'o kintu da mogu čilovat ko čoek.
Idem sad sa sinom da trčimo oko jezera! :D
Prvi put u zivotu sam gledo NBA utakmicu navaren i to San Antonio - LA Lejkersi
Čavez, ti si dobar čovek.
OčistiJo semestar, prosek 8,500000000000000000000...
štreberu
Iju jebote koji si nerd lololo
Slab prosek, mora to bolje.
РАЗГОВАРАО САМ ТЕЛЕФОНОМ СА СИМЕТОМ СРБИНОМ!
Što sam pio neko dalmatinsko domaće vino, joj joj joj joj joooooojjjjjj!
MATORI, OSTVARIO SI NAJVEĆI USPEH, MOŽE KATANAC NA TEMU.
http://stuffthatsrelevant.files.wordpress.com/2011/12/lock.png
Jebač, je l' te ponudio Kurcem hahahha :D
Не, хтео сам ја њега да понудим, али како ми се јавио рекао је да неће курца.
100 % si siguran da je to bio Sime glavom i....pa dobro, bradu nema, ne verujem da mu je u dvanaestoj porasla, a ne neko od 25 ljudi koji imaju lozinku tog naloga????
Svaka čast Chavez!
Прави Симе дао број Трошаринцу, ја га звао и јавио се дечко.
Koliko ima godina
11,5