Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
zajebao sam studenta 3 godine informatike, serem mu se u fakultet, ne ume osnovne stvari, jebem ti drzavu, ali opet moje znanje OPAAAA
Vratio sam se kući iz bolnice vuhuuu.
Smrsao sam 5 kila za metar dana :)))))
Bra'o.
ja već skoro godinu dana variram pet kila gore dole olololo
Ja spao na 80,00 posle dugo vremena. Subota,nedelja i danas zbog glavobolje bez treninga pa mi žao da stanem na vagu da se ne razočaram.
http://img593.imageshack.us/img593/6475/epaperausgabeazbadensam.pdf
Ich bin lieblingsporträt von Ilknur :)
Sehr gut!
Kako si leeeeepa! Puj, puj :)
Ne razumem nista,ali spavao bih te.
Menjao sam baterije na daljinskom, ove stare se raspale toliko da je počela kiselina da curi iz njih, prolije mi se po ruci, ja nisam provalio da je kiselina, mislio voda i poližem, onako refleksno.
Pamtiću ovaj ''ukus'' dok sam živ.
хахахах који си курац лизао то? :Д
Pa nisam skontao da je kanulo, pomislio voda da je. :D Mnogo loš trip.
Boli te kurac Chavez, ako su Durasel baterije sad ima da jebeš sedam puta duže lololo
čavez jel ima neka halucinogena svojstva? daj mi da počnemo da radimo tu kiselinu olololo
Sisajte kurac kolektivno hahaha, najgori ukus u životu je bio. I gorko i peče i gadno i jebem mu mater, i dalje me peče jezik. Sreća da oko nisam protrljao tim prstom, imam osećaj da bih skičao k'o prase pod brenerom.
da ti odeš kod lekara, a?
Firma me šalje u Bagdad. U pizdu strininu...
POGREŠNA TEMA DARO!
NEMOJ DA VIČEŠ NA DARINKU, SČUO?!?!