Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Bolje da si za bravara završila.
Čestitam !
Skočimišu, dragi dečače, oprosti, ali ne razumem taj nesofisticirani dijalekat. Javi se kad završiš gimnaziju.
Hvala sanšajnE! :)
Završio sam je prije 6 godina i neam pojma koj sam kurac bacao godine tamo....
Bolje da sam završio zabravara.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/922838_10201278135579207_246705050_n.jpg :D
Imam novi hobi. Trcanje po kisi i oluji.. Malopre sam celu oluju nad BG izdrzao trceci, i uz to je neka picka ovlazila kad me videla kako sam mokar i trcim po pljusku.. Hteo sam da stanem da se upoznamo,al sam nabijao tempo jbg.
Nebitna, nek ti je sasrećom... I da upišeš tu psihologiju, pa posle prijemnog i na piće da idemo...
Честитам срећни крај средње школе сасвим небитној.
Нећете јебати.
Hahahahahahhaah. Hvala. :)
Zavrsetak Gimnazije ti daje pravo da nosis stap i sesir. I nije tacno da mozes da budes samo smecar, jer si kvalifikovan i za konduktera, kao i magacionera! Ja sam zavrsio Gimnaziju, i nikako da odem do buvljaka da kupim sesir i stap...
ja završio matematičku gimnaziju, na birou me vodili kao "Saradnik u prirodnim naukama, matematici i geografiji" - jebemliga šta im je to značilo, ja od geografije znam samo mesta pored autoputa i gde ima dobrog vina, a gde dobre rakije...
čestitam SN, sa srećom ti fakultet :)
У мојој Гимназији деле штапове матурантима на крају године.
Govnjive pretpostavljam?
Hvali se završetkom gimnazije... Nebitna, el ti nisi čitala Branka Radičevića:
NARPAVIO KROMPIR SA PILETINOM IL JE OBRNUTO. UMOTAO U FOLIJU, PEKLO SE I KUVALO U SVOM SOKU, SAD IMA I SUPICE, MA MILINA. IDEM DA POPIJEM LADNU PIVU, PA DA SE POJEDE NEŠTO.
tri u jedan, predjelo, supa, glavno jelo :)
Ma sve. :D
Otišli svi, meni ostala kuhinja, a ja nisam navikao da imam ovoliko namirnica. Jebote, pola pileta samo za mene, prekrio sam sav krompir mesom, to su neki novi momenti za mene.
naleti prekosutra, kuvam zečji paprikaš u kotliću :)
E bih, vrlo rado, ali kući sam trenutno. Zovi opet kad se vratim tamo. Pa da zovnemo i Bobija :)
DOBIO SAM NOVI DŽEMPER LOLOLO