Imam novi hobi. Trcanje po kisi i oluji.. Malopre sam celu oluju nad BG izdrzao trceci, i uz to je neka picka ovlazila kad me videla kako sam mokar i trcim po pljusku.. Hteo sam da stanem da se upoznamo,al sam nabijao tempo jbg.
Zavrsetak Gimnazije ti daje pravo da nosis stap i sesir. I nije tacno da mozes da budes samo smecar, jer si kvalifikovan i za konduktera, kao i magacionera! Ja sam zavrsio Gimnaziju, i nikako da odem do buvljaka da kupim sesir i stap...
ja završio matematičku gimnaziju, na birou me vodili kao "Saradnik u prirodnim naukama, matematici i geografiji" - jebemliga šta im je to značilo, ja od geografije znam samo mesta pored autoputa i gde ima dobrog vina, a gde dobre rakije...
Zavrsetak Gimnazije ti daje pravo da nosis stap i sesir. I nije tacno da mozes da budes samo smecar, jer si kvalifikovan i za konduktera, kao i magacionera! Ja sam zavrsio Gimnaziju, i nikako da odem do buvljaka da kupim sesir i stap...
У мојој Гимназији деле штапове матурантима на крају године.
NARPAVIO KROMPIR SA PILETINOM IL JE OBRNUTO. UMOTAO U FOLIJU, PEKLO SE I KUVALO U SVOM SOKU, SAD IMA I SUPICE, MA MILINA. IDEM DA POPIJEM LADNU PIVU, PA DA SE POJEDE NEŠTO.
Ma sve. :D
Otišli svi, meni ostala kuhinja, a ja nisam navikao da imam ovoliko namirnica. Jebote, pola pileta samo za mene, prekrio sam sav krompir mesom, to su neki novi momenti za mene.
Bolje da si za bravara završila.
Čestitam !
Skočimišu, dragi dečače, oprosti, ali ne razumem taj nesofisticirani dijalekat. Javi se kad završiš gimnaziju.
Hvala sanšajnE! :)
Završio sam je prije 6 godina i neam pojma koj sam kurac bacao godine tamo....
Bolje da sam završio zabravara.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/922838_10201278135579207_246705050_n.jpg :D
Imam novi hobi. Trcanje po kisi i oluji.. Malopre sam celu oluju nad BG izdrzao trceci, i uz to je neka picka ovlazila kad me videla kako sam mokar i trcim po pljusku.. Hteo sam da stanem da se upoznamo,al sam nabijao tempo jbg.
Nebitna, nek ti je sasrećom... I da upišeš tu psihologiju, pa posle prijemnog i na piće da idemo...
Честитам срећни крај средње школе сасвим небитној.
Нећете јебати.
Hahahahahahhaah. Hvala. :)
ja završio matematičku gimnaziju, na birou me vodili kao "Saradnik u prirodnim naukama, matematici i geografiji" - jebemliga šta im je to značilo, ja od geografije znam samo mesta pored autoputa i gde ima dobrog vina, a gde dobre rakije...
čestitam SN, sa srećom ti fakultet :)
У мојој Гимназији деле штапове матурантима на крају године.
Govnjive pretpostavljam?
Hvali se završetkom gimnazije... Nebitna, el ti nisi čitala Branka Radičevića:
NARPAVIO KROMPIR SA PILETINOM IL JE OBRNUTO. UMOTAO U FOLIJU, PEKLO SE I KUVALO U SVOM SOKU, SAD IMA I SUPICE, MA MILINA. IDEM DA POPIJEM LADNU PIVU, PA DA SE POJEDE NEŠTO.
tri u jedan, predjelo, supa, glavno jelo :)
Ma sve. :D
Otišli svi, meni ostala kuhinja, a ja nisam navikao da imam ovoliko namirnica. Jebote, pola pileta samo za mene, prekrio sam sav krompir mesom, to su neki novi momenti za mene.
naleti prekosutra, kuvam zečji paprikaš u kotliću :)
E bih, vrlo rado, ali kući sam trenutno. Zovi opet kad se vratim tamo. Pa da zovnemo i Bobija :)
DOBIO SAM NOVI DŽEMPER LOLOLO