Moram nekome da se pohvalim

1. Je l baba uštrikala? :)

2. Nije baba, deda neki.

3. Otišo juče prvi put u životu u kladionicu, tačnije u mocart.
    uzeo onu karticu za internet klađenje dao 500 dinara da mi uplate, kladio se na 3 neke ekipe nikad čuo, inače ne pratim fudbal.
    Bili Šarp i Al Bandi mi pomagali da se snađem na sajtevima za praćenje rezultata, ja se smorio i lego spavam.

Da skratim priču jutros ustajem, i na uloženih 100 dinara dobio sam 1000.

Tako da PROŠO MI TIKET! A NIKAD SE NISAM KLADIO! A NE ZNAM NI NA KOGA SAM SE KLADIO!

4. Rade,
    To ti je početnička sreća... Nek ostane na tome, nemoj više....

5. Kasno.
    Već sam se kladio na neke Japance.

I DOBIJAJU! AJMO KASHIWA!

6. Al mi bilo lepo u Noći Muzeja...skroz. :)

7. najlepše, ja dvaput učestvovao :)

8. Pa kacmo kreativci, možemo kako nam volja! :D

9. moj kum i ja organizujemo pre neku godinu ovde u Odžacima, prijavimo selo, napravimo dešavanje, skupimo brojeve telefona i kontakte i odnesemo u opštinu da im poklonimo low cost manifestaciju koju mogu da uvrste u kalendar dešavanja - bukvalno im sve sažvaćem, sve pripremim i osmislim, a oni lepo uzmu sledeće godine i organizuju svoju noć muzeja, mimo ove svetske... ove godine nisu ni probali...

10. Mi redovno obilazimo (doduše, ja ne-jer uvek dežuramo) okolna sela, gde se dešavaju hepeninzi u noći muzeja. Mislila sam da to ide u sklopu grada, čijoj opštini sela pripadaju :)

11. pa Odžaci su opština, mi ih od milošte zovemo selom :)

12. Никад брже трежњење добио нисам.
    ЦРВЕНО БЕЛИИИИИИИИИ АЈМО У НАПАД ЗАЈЕДНО!

13. Пуши курац Цокула, јебало те навијање више.

14. Imaću svog ličnog vozača.

15. Bravo Meša! Sad imaš sa kim da piješ i na službenom putu ;p

16. Avanzovao? Čestitamo.

17. Pređoh juče-prekjuče 3000 poena opaa :D

18. Pređoh juče-prekjuče 3000 poena opaa :D

+1 :)

19. Sve čestitke Kajtezu i Jamajčaninu...
    Nema šta, zasluženo....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.