Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Je l baba uštrikala? :)
Nije baba, deda neki.
Džejms Mej štrikao.
Otišo juče prvi put u životu u kladionicu, tačnije u mocart.
uzeo onu karticu za internet klađenje dao 500 dinara da mi uplate, kladio se na 3 neke ekipe nikad čuo, inače ne pratim fudbal.
Bili Šarp i Al Bandi mi pomagali da se snađem na sajtevima za praćenje rezultata, ja se smorio i lego spavam.
Da skratim priču jutros ustajem, i na uloženih 100 dinara dobio sam 1000.
Tako da PROŠO MI TIKET! A NIKAD SE NISAM KLADIO! A NE ZNAM NI NA KOGA SAM SE KLADIO!
Rade,
To ti je početnička sreća... Nek ostane na tome, nemoj više....
Kasno.
Već sam se kladio na neke Japance.
I DOBIJAJU! AJMO KASHIWA!
Al mi bilo lepo u Noći Muzeja...skroz. :)
najlepše, ja dvaput učestvovao :)
Pa kacmo kreativci, možemo kako nam volja! :D
moj kum i ja organizujemo pre neku godinu ovde u Odžacima, prijavimo selo, napravimo dešavanje, skupimo brojeve telefona i kontakte i odnesemo u opštinu da im poklonimo low cost manifestaciju koju mogu da uvrste u kalendar dešavanja - bukvalno im sve sažvaćem, sve pripremim i osmislim, a oni lepo uzmu sledeće godine i organizuju svoju noć muzeja, mimo ove svetske... ove godine nisu ni probali...
Mi redovno obilazimo (doduše, ja ne-jer uvek dežuramo) okolna sela, gde se dešavaju hepeninzi u noći muzeja. Mislila sam da to ide u sklopu grada, čijoj opštini sela pripadaju :)
pa Odžaci su opština, mi ih od milošte zovemo selom :)
Никад брже трежњење добио нисам.
ЦРВЕНО БЕЛИИИИИИИИИ АЈМО У НАПАД ЗАЈЕДНО!
Пуши курац Цокула, јебало те навијање више.
Imaću svog ličnog vozača.
Bravo Meša! Sad imaš sa kim da piješ i na službenom putu ;p
Avanzovao? Čestitamo.
Pređoh juče-prekjuče 3000 poena opaa :D
+1 :)
Sve čestitke Kajtezu i Jamajčaninu...
Nema šta, zasluženo....