Moram nekome da se pohvalim

1. Hahahahahahahahahahahhahahahaa Bač nećeš da prihvatiš iznetu činjenicu. :) Joj mukice. Bebiron mali :)

2. хахахаха а реално
    а глупо је више, Бачје виче ти си транџа а Вучица виче нисам, досадно је бре.

3. Isto je i Manča gej i sedplas jebe koze, pa jebiga, još traje.

4. Jebac je Darko Lazic!

5. И каизена боли курац.

6. Ја нисам имао никакву ироничну премисао. Једноставно налазим порњаве као Гандалф патуљке. Нашао сам један што сам као клинац гледао на касети ћале што штекао, 70-те неке.

7. Samo što Manča nije gej, Jebač nije Darko, Sedplas ne jebe koze ali Vuk jeste muško.

8. Promoter
    Ја нисам имао никакву ироничну премисао. Једноставно налазим порњаве као Гандалф патуљке. Нашао сам један што сам као клинац гледао на касети ћале што штекао, 70-те неке.

Hoce biti nekih tutorijala?

9. А јебем ли га, за ове нове порњаве, мора знаш имена глумица :)

10. Samo što Manča nije gej, Jebač nije Darko, Sedplas ne jebe koze ali Vuk jeste muško.

Тај рад.

11. meni Jebač uopšte ne liči na Darka, ovo ostalo mi svejedno...

12. Upravo ispratio istezanje Ivane Spanovic iz neposredne blizine :)

13. našpanovala se :)

14. ДОБИО ГЛАВНОГ У ЧЕТЕРСКОМ ТАКМИЧЕЊУ ПСОВАЊА И БОГАРАЊА.
    ОПАААААААА

15. Претрчао цео круг моја кућа-Дуга-Петроварадин-Мост слободе што је једно 8-9 километара, а задњих годину дана нисам потрчо. Хоћу да цркнем сад.

16. Uzeo sam 80. level u WoW-u. Crknite lajferi.

17. Jedem Bonny Top bombone posle sigurno 10 god., mozda i vise. Povratak u detinjstvo.. :)

18. Nisam bila sigurna da li da postujem na ovu ili onu drugu temu, al' eto, završih gimnaziju! Sad sam zvanično sofisticirana. :3

19. Nisi. Saci smećarka.