Imam ja višnju i jagode, ali trešnja mora da se kalemi, a kod nas slabo uspeva... pre neki dan sam išao u market u NS bostan da kupim, a u mom kraju se uzgaja...
Дубе, јок. Tо је послије женидбе најраније за коју недељу, а најкасније... Не зна се. Зависи од случаја до случаја. Даћу себи слободу за рећи да је најкасније до краја године све на свом мјесту.
Faco, telegentan si dečkić, za 100 dana čojek može razabrati svoje odluke, odložiti ih do daljnjeg kad bude pri čistijoj svesti, a ako je kleti zort, bome i pobeći iz zemlje. Što dalje. lolo Ene u Australiji imaš Srba koliko hoćeš, naće se pozicija za nekog veruočitelja, neka ti MileBubreg pruži azil privremeno. E, da je mene imao neko nasavetovati kad je bilo vreme....
Луксе, као крајишник крајишнику да речем, потпуно размијем шта хоћеш рећи, и големо захваљујем. А с обзиром да сваку мању или већу одлуку у животу волим и залити, тренутно сам пјан ко гуза, па не могу домаћински образложити моје мисли. Живио и праштај :)
Pa, kupi ih! Kao i svi mi smrtnici koji nismo vlasnici drveća (šmrk)!
Jojjjj, odoh da naberem 10 kila. Mislila sam kasnije, ali ću sada. Pođe mi voda na usta.
NEMA!
Imam ja višnju i jagode, ali trešnja mora da se kalemi, a kod nas slabo uspeva... pre neki dan sam išao u market u NS bostan da kupim, a u mom kraju se uzgaja...
Phiii...ima dodem na pijacu i pošaljem ti u kuferti jedno dez kila da ti želja mine! Jes da su malo beskarakterne zbog ovih kiša, ali opet... :)
uh, sad mi dođe... inspiracija...
E jbg, Brus, šta da ti kažem... Mogu samo da vas(i tebe i Gogu i Vučicu) pozovem da dođeje kod mene, al da požurite, jer moji i ja nemamo meru... :)
neka, volim ja i ove druge trešnje što se ne beru ali se tope u ustima :)
Ima i trešanjaaa, koliko ti duša ište, neke su zrele, a neke nisu još...
Još malo, biće i breskvi... fali im malo sunca...
mmmm, breskvice...
Internete šta mi učini!
Počeo si ispravno da razmišljaš? :)
Izgleda. Breskvice više nikad neće imati istu sliku u mojoj glavi. :)
Ovo da ve kupimo za rodjendan.
http://skreened.com/render-product/g/q/q/gqqwwyaaluzqxiesyygr/i-don-t-have-a-dirty-mind-i-have-a-sexy-imagination.american-apparel-unisex-tank.black.w760h760.jpg
Има један момак, жени се за округло 100 дана. Јесам ли промашио тему? :)
A je l' postaje i pop za 100 dana?
Дубе, јок. Tо је послије женидбе најраније за коју недељу, а најкасније... Не зна се. Зависи од случаја до случаја. Даћу себи слободу за рећи да је најкасније до краја године све на свом мјесту.
Faco, koliko mu uzimas za izvodjenje obreda?
Faco, telegentan si dečkić, za 100 dana čojek može razabrati svoje odluke, odložiti ih do daljnjeg kad bude pri čistijoj svesti, a ako je kleti zort, bome i pobeći iz zemlje. Što dalje. lolo Ene u Australiji imaš Srba koliko hoćeš, naće se pozicija za nekog veruočitelja, neka ti MileBubreg pruži azil privremeno. E, da je mene imao neko nasavetovati kad je bilo vreme....
Луксе, као крајишник крајишнику да речем, потпуно размијем шта хоћеш рећи, и големо захваљујем. А с обзиром да сваку мању или већу одлуку у животу волим и залити, тренутно сам пјан ко гуза, па не могу домаћински образложити моје мисли. Живио и праштај :)
Требо сам и ја да будем поп. Ех да могу да вратим време...