Moram nekome da se pohvalim

1. rejvenko, probaj da praviš liker od oraha. Probao sam nedavno i mogu reći da je jedan od boljih likera.

2. ovako pričam prilično bezizražajno, što će reći nisam baš za spikera dnevnika. Kad dobijem artikulaciju/modulaciju znači da mi nešto nije baš po volji, a ako padne i gestikulacija znači da najverovatnije pizdim.

Taj sam :)

3. Bruce, naravno da nema modrica, i ja se pridržavam one "na ženu ni cvetom".

4. Nash, stavila sam orahovaču već, eno je fermentira pored prozora.
    Za nju sam deknula majki neku lozu, orahovača baš ne može na bazi vodke, to je ipak lek. :)

5. Moram da vam se pohvalim, pravim najbolje tortilje na svetu. :D

6. Đevojko, oli se kopaš u grobnicu moje famelije?

7. Свуда сам се већ хвалио, па морам и овде...
    Како сам стигао кући, ћале ми са врата уваљао ципеле, каиш и 2 пара чарапа за иљаду динара... Нот бед... Саћу будем опасно феМси..

8. Dobar pikap lajk, Skocimisu :D

9. Знаш да правиш макароне са трапистом сиром?

10. Znam i makarone :D

11. Е виш мала мени можда остану две гробнице, ако се посвађамо можемо се раздвојимо да не сметамо кеке

12. Bio na snimanju glave EEG. Da čuknem u drvo, ništa. Što bi rekli u vojsci BO.
    Dvajespetog idem u migrena centar da mi se smanji terapija i polako da se vraćamo u normalu. Možda nije ništa specijalno, al za mene jeste, pa eto da se pohvalim.

13. Radijacija, čestitam na prazne glave, tj na dobrim rezultatima.

A ti Merilin, samo video? Ime, Prezime, godište itd.. ?

14. Kako ti se samo namestila da je uslikaš, pa svaka čast!

15. Ja bih tako da se hvalim, al moram da ćutim! :D

16. E pa sad, nemoj da nam bacaš žišku ako nećeš da kažeš.
    Kazuj!

17. Ne smem, se bojim da neće da potraje ako izreknem :*

18. Rskavci iz mog voćnjaka upravo obrani... Možda im je falilo malo sunca, ali meni su odlični... K'o prase, pojeo sam makar 3 kila...
    http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/1017261_10200220601462508_1371987882_n.jpg

19. jebi se, kod mene nema trešanja, a sad ću da crknem od zavisti...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.