Dobiće batina... http://www.dodaj.rs/f/1G/Wk/CxoSvXr/4tt72.jpg
kva kva kva, koja slika ali pogrešna živuljka. :D
Ne gnjavi medu...
živuljka sasvim odgovara... realno...
Ma, pinki, dooooooosadno mi u pi*ku materinu!
buri, nisam zadovoljna... Kako onda ja da ikad pobedim??? :)
staklena, kakav je to avatar, nemoj mi to roze... Ma fuj...
pa ođe pobjeđuju samo nolajferi... vi što imate život izvan vuke, treba da se time zadovoljite...
I meni isto, trolujem nakon cele godine apstinencije od postovanja na forumu...
Ma buri, nekad i taj život bude preko one stvari, pa valja malo da se povučeš. Stoga, pobeda ovde ne škodi kad već tupim s tobom ni o čemu. :))
ta pobjeda ti dođe kao kompenzacija?
auuu, ovo je nisko :)))
Ja sam nolajfer, a nisam ni učestvovao na ovome. Ovo je 115-a verzija ili limit za postove ?
Не СИКЋИ НА ПИНКИЈА!!!!
Verzija... Limit kad dođe onda meću lokot! :))
Pa jeste, buri... Ovako live čovek mnogo živaca potroši. Ovde vazda lepo! :))
115 nastavak... mod zaključava kad mu padne napamet nakon 1000 posta i pobjednik uglavnom nisam ja
Е, ја бих блудничио с овом Јацком, иако не знам како изгледа. Али се плашим Лакија и Бурија, оће да ме пребију после...
Samo o seksu iskvarena omladino...
jacka, trudimo se da bude lijepo... e sad drugi par opanaka je koliko uspijevamo
dankane, brate, pa ti si bludničio sa više od 13000 vukajlijašica, a mi ništa...
Тришо, знаш ме са пива. Ја само о сексу и умем да причам, о другим стварима нумем. Бури, ако, ако... Препуштам вам штафету онда.
Ijao, pinki, pojma nemaš... Ja i buri se samo družimo... Jel tako buri??? I kako onda da ne SIKĆEM, molim ja tebe???
A i L@ki me nešto kulira, ne znam šta mu je, tačno ću da se bacim sa Duge iz depresije... :)
Kad smo ko0d pobednika, di ga je Džanki??? :)
НЕ ПРИЗИВАЈ СОТОНУ!!!
Дакле, ако се само дружите... Неки блуд може да падне? Мсм, између тебе и мене.
Što? Baš je prolećni. :) A i pomaže Džankiju oko probavnih problema, tako mi je rekao.
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Dobiće batina...
http://www.dodaj.rs/f/1G/Wk/CxoSvXr/4tt72.jpg
kva kva kva, koja slika ali pogrešna živuljka. :D
Ne gnjavi medu...
živuljka sasvim odgovara... realno...
Ma, pinki, dooooooosadno mi u pi*ku materinu!
buri, nisam zadovoljna... Kako onda ja da ikad pobedim??? :)
staklena, kakav je to avatar, nemoj mi to roze... Ma fuj...
pa ođe pobjeđuju samo nolajferi... vi što imate život izvan vuke, treba da se time zadovoljite...
I meni isto, trolujem nakon cele godine apstinencije od postovanja na forumu...
Ma buri, nekad i taj život bude preko one stvari, pa valja malo da se povučeš. Stoga, pobeda ovde ne škodi kad već tupim s tobom ni o čemu. :))
ta pobjeda ti dođe kao kompenzacija?
auuu, ovo je nisko :)))
Ja sam nolajfer, a nisam ni učestvovao na ovome. Ovo je 115-a verzija ili limit za postove ?
Не СИКЋИ НА ПИНКИЈА!!!!
Verzija... Limit kad dođe onda meću lokot! :))
Pa jeste, buri... Ovako live čovek mnogo živaca potroši. Ovde vazda lepo! :))
115 nastavak... mod zaključava kad mu padne napamet nakon 1000 posta i pobjednik uglavnom nisam ja
Е, ја бих блудничио с овом Јацком, иако не знам како изгледа. Али се плашим Лакија и Бурија, оће да ме пребију после...
Samo o seksu iskvarena omladino...
jacka, trudimo se da bude lijepo... e sad drugi par opanaka je koliko uspijevamo
dankane, brate, pa ti si bludničio sa više od 13000 vukajlijašica, a mi ništa...
Тришо, знаш ме са пива. Ја само о сексу и умем да причам, о другим стварима нумем. Бури, ако, ако... Препуштам вам штафету онда.
Ijao, pinki, pojma nemaš... Ja i buri se samo družimo... Jel tako buri??? I kako onda da ne SIKĆEM, molim ja tebe???
A i L@ki me nešto kulira, ne znam šta mu je, tačno ću da se bacim sa Duge iz depresije... :)
Kad smo ko0d pobednika, di ga je Džanki??? :)
НЕ ПРИЗИВАЈ СОТОНУ!!!
Дакле, ако се само дружите... Неки блуд може да падне? Мсм, између тебе и мене.
Što? Baš je prolećni. :) A i pomaže Džankiju oko probavnih problema, tako mi je rekao.