Речник ЕКВ фанова

  1. Допуњено издање:
    (све изјаве преписане у аутентичном облику, са понеким изменама)

    А сада се народњаци, као, не боду у вену? (Сматрам да бисте прво требали да погледате себе пре него што дате суд о некоме)

    МИЛАН ЈЕ БИО ВЕЛИКИ ЧОВЕК И УМЕТНИК (-???-)

    А иначе, умро је од рака, а не од дроге (Ваша контрааргументација није валидна)

    Некултурна сељачино, треба да те буде срамота за непоштовање дела тако великог човека и уметника (Мислим да нисте компетентни да учествујете у расправи из разлога што неосновано пребацујете оптужбе на туђ терет)

    Иначе наркомана има још више међу лукасима и минелама тако да не сери. (Ваши аргументи су још слабији од мојих, тако да вас молим да се расправа не наставља)

    Лукас напунио Арену, 20000 наркомана и малоумника и ментално поремећених особа у Србији, боље да се поведе рачуна о томе! (Уместо што овде губимо време, боље да свако сагледа своје лоше стране у циљу решавања проблема)

    Ае не риСе много, колико видим, ови данашњи народњаци се боду и где треба и где не треба (Молим вас да ме боље саслушате, јер сматрам да постоје извесне недоследности у вашем исказу)

    екв светиња (-...-...-...- ЕРОР 404-СИСТЕМ ШАТ ДАУН...-)

  2. U kom su sada stanju mošti milanove s obzirom da je bio komanči?

    I šta se desilo sa zemljom generalno, nema više podkultura i sekti po ulicama, nema više klošarskih zaboda prljavih mjetalaca, svi su prešli u gejeve i bezoblične sive mase razuđeno sabrane po parkovima... Kriza izbija na sve pore.