Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Нема даље, закључавај.
Kosovo je Srbija
Makedonija je Grcka
Laos je Nepal
Kaledonija je Australija
Pasulj je umetnost
Хоћемо у Азију!
KOSOVO JEBE
Kosovo je Bugarska!
Zar treba misliti o tome. Pa na sigurnom je.
Мислим само једно: било што било, треба прихватити чињенице и не поновити исту грешку поново кроз три'ес година са Санџаком или Војводином. Никад се не зна.
A lok ovde? lolo
Је л' био неко скоро на Косову?
Nema katanca dok ne okadimo!
http://s1.pticica.com/pticica/foto/0000325890_l_0_37p2gf.jpg
E sad može.
Bio sam ja u Podujevu.
Žene, šta mislite o Tukididu?
Endlösung
Bitno da imaju Bondstil.
Žene, šta mislite?
(onako uopšte)
Sve najbolje
* 21. maj 2009
Nije li kralj ovaj covek?
Мислим и превише о њему, није да волим, него морам...
Bio pre neki dan dole. Drkali me na granici malo, pretresali auto pa pustili. Ne sviđa im se što sam RVI. Bio sam u SRPSKIM enklavama pa nije bilo problema. Ironija što me na granici drkao SRBIN u njihovoj uniformi, a sa strane stajao Šiptar i gledao, ne prozborivši ni reč...
E stvarno nije fora da uvek izostavljamo Metohiju! Samo Kosovo pa Kosovo!
Pravda za Metohiju!
Mislim da je glavni grad, Pristina, na nadmorskoj visini od 580 - 600 m. Skoro ceo 20 vek bilo u sastavu Srbije. Nezavisno od 1999.