Мислим само једно: било што било, треба прихватити чињенице и не поновити исту грешку поново кроз три'ес година са Санџаком или Војводином. Никад се не зна.
Bio pre neki dan dole. Drkali me na granici malo, pretresali auto pa pustili. Ne sviđa im se što sam RVI. Bio sam u SRPSKIM enklavama pa nije bilo problema. Ironija što me na granici drkao SRBIN u njihovoj uniformi, a sa strane stajao Šiptar i gledao, ne prozborivši ni reč...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Нема даље, закључавај.
Kosovo je Srbija
Makedonija je Grcka
Laos je Nepal
Kaledonija je Australija
Pasulj je umetnost
Хоћемо у Азију!
KOSOVO JEBE
Kosovo je Bugarska!
Zar treba misliti o tome. Pa na sigurnom je.
Мислим само једно: било што било, треба прихватити чињенице и не поновити исту грешку поново кроз три'ес година са Санџаком или Војводином. Никад се не зна.
A lok ovde? lolo
Је л' био неко скоро на Косову?
Nema katanca dok ne okadimo!
http://s1.pticica.com/pticica/foto/0000325890_l_0_37p2gf.jpg
E sad može.
Bio sam ja u Podujevu.
Žene, šta mislite o Tukididu?
Endlösung
Bitno da imaju Bondstil.
Žene, šta mislite?
(onako uopšte)
Sve najbolje
* 21. maj 2009
Nije li kralj ovaj covek?
Мислим и превише о њему, није да волим, него морам...
Bio pre neki dan dole. Drkali me na granici malo, pretresali auto pa pustili. Ne sviđa im se što sam RVI. Bio sam u SRPSKIM enklavama pa nije bilo problema. Ironija što me na granici drkao SRBIN u njihovoj uniformi, a sa strane stajao Šiptar i gledao, ne prozborivši ni reč...
E stvarno nije fora da uvek izostavljamo Metohiju! Samo Kosovo pa Kosovo!
Pravda za Metohiju!
Mislim da je glavni grad, Pristina, na nadmorskoj visini od 580 - 600 m. Skoro ceo 20 vek bilo u sastavu Srbije. Nezavisno od 1999.