Најгори фазони

1. Јел пушиш ?
    Па да.
    А цигаре ?
    или
    Само најбољим друговима или ?

Ово кад чујем прекинем сваки вид контакта са том веома духовитом особом. Превише су порнићарски ти фазони за мене.
    ~_~

2. Ranije, kad nismo znali kako da pridjemo curi:

Izvini, gde je ovde levo?

Mada i nije toliko glupo, s obzirom da je cesto prolazilo.

3. Ово за ликове.
    Јел пушиш?
    -Да.
    -А ћале јел' ти пуши?
    -Па да јбт, цео живот.
    -А ти њему?

-_-

4. Iznervirana likuša se dere na nekoga: Idi pitaj mamu ko ti je tata!!!

Ili kažem nekom da je idiot, a on meni: Idiot ti tata što ti mamu 'vata.

Ne znam jesu li bili, ali da su glupi, glupi su.

5. al sam te preš'o,k'o šporet rešo...

6. Jel moze da se pusi u autu?
    -Moze, ako ti ne smeta volan.

7. One fore tipa "idu dva tipa i vide govno nasred puta. Onda pitaju jednog seljaka u blizini: Šta će ovde govno".
    A on krene da priča, nekada davno bila ovde neka princeza, otela je aždaja, i kralj pošalje belog viteza da je spase. Nađe vitez aždaju i bore se, bore se, bore se... pa ond sivog/crnog/zlatnog/srebrnog/feniksa/Merlina/Vini Pua sve na istu foru.
    I nakon 20 minuta priče:
    "Pa dobro kakve to veze ima sa ovim govnom? A, to se neko posrao."
    Onaj sadista koji priča ovu foru uglavnom na kraju dobije batine od onog mazohiste koji je izdržao da ga sluša do kraja.

8. nisam procitao sve pa ste mozda pomenuli fazon aktuelan zadnjih metar dana.

boze petra. znaci kako bih lupio samarcinu koleginici koja stalno ponavlja tu debilnu recenicu

9. najvise na svetu mrzim onu foru 'sta ce ti 'kao' '...na foru ...ej cekam te tu kao debil...pa sta ce ti 'kao ' stvarno si debil...ili osecao sam se kao majmun...a sta ce ti to 'kao' . ta fora je festival neduhovitosti i ko god mi to kaze u trenutku zelim da ga polijem napalmom....VOLIM MIRIS NAPALMA UJUTRO...MIRISE KAO POBEDA...STA CE MI KAO!!! AAA STA CE MI KAO!!!

10. Dolazi nam Uskrs, pa ovoj temi mogu dodati one najdebilnije fore sa tucanjem i farbanjem jaja koje nikom nisu smešne, a vidim forsiraju se svake godine, kod svih uzrasta...

11. Definitivno ovo Zapatino. I ono na FB-u: "Je*eš Čak Norisa, kad neki random mamlaz dobio dvojku iz matematike / smršao 2 kila / ima 3 devojke..."

12. Ја сам у последње време провалио да ме много нервирају фазони кад не-зиљави људи подјебавају зиљаве пичке са фејсбука тако што пишу сх, цх, дупло в и слично, намерно, углавном налепље на неку своју слику, као шатро из зезања. Нисам ја неки доктор за хумор, нити сам и сам нешто духовит, али ми ово стварно никако није смешно.

13. Kada koriste foru č umjesto ć Aaaaaaa :@

14. СМарко
    Ovo bilo kad sam bio u BG-u posle priznanja Kosova, neka teta u prodavnici.. Mada sam se ja prekinuo od smijeha :)

- Izvinite, znate li đe bi mogli da prespavamo.
    - A odakle ste vi?
    - Iz Podgorice.
    - Pa idite tamo pa spavajte.

Kako te je baba spustila nije ti dobro!

15. Да освежим тему.

Окрене ми се стомак и дође ми да се запалим сваки пут кад видим слику Јована Кркобабића и коментар у фазону: "У моје време смо јебали мамуте" Није смешно!

16. мислиш постери са њим?

17. Углавном. Знам да људи масовно падају у транс на те фазоне, па да не партибрејкујем по коментариме, рекох овде да се изјасним.

Сва срећа па немам где другде да слушам игледам те фазоне.

18. dojadili posteri sa cedom...

19. - Извините, колико је сати?
    - Ко у Новом Саду, хохохо.
    - Добро деда.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.