Поводом актуелних дешавања у центру Црна Река

1. da i ja mislim da je tako

2. Ja ne znam jer odmah posle pisanja prve definicije sam otisao na + hiljadu

3. Zakon prljavih automehaničarskih ruku

Čim ih umažete uljem, zasvrbeće vas nos.

4. Decacki i neiskusno znam, ali lordovi su prepoznali kvalitetan potencijal

5. Premalo estrogena jbg

6. Vidi gvozden sa cetinja. A smeo bih da stavim 200din. da nema sansi da je tako.

7. Care jeri istinada je potrebno prosečno 2.1 deteta po porodici da bi se kultura (civilizacija) održala i da nijedna koja je pala na 1.3 se nije održala i da će do 2036 biti 104 miliona muslimana u Evropi i da nam preti istrebljenje i da je zapravo svo ovo sranje sa "teroristima" američko maslo kako bi ih zamrzeli i sprečili ustavari spasonosna ideja masona kao takvih?

8. YouCantHandleTheTruћ
    Vidi gvozden sa cetinja. A smeo bih da stavim 200din. da nema sansi da je tako.

Ne želim da gledam post gde sam ovo rekao

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.