Štrajk glađu zbog izbora

  1. Bruce & Black Hole

    Isuviše je ova stvar infantilna i ispunjena niskim strastima da bi mogla da se raspetlja na jedan već viđen komunističko-slobistički način. Mislim da će biti zanimljivo ali neću ništa da predviđam. Upali su u problem i jedni i drugi. Kao ovnovi na brvnu.

  2. Toma nikad nije jebo. GARANT! Pa vidite koji je to ocajnik. Mora da je u mladosti sjedio na svom vjernom stiroporu ispred mnogog zenskog prozora. I nije jebo.

  3. odnio mu boris pljesku maločas

  4. Мислим да ћемо да погинемо у воду.

  5. Sta vi kazete, jel jebo Toma?

    Boris jeste, garant.

  6. meni smešno kad vidim da neko štrajkuje glađu, a političar je i ima kintu najviše na svetu...ko ih jebe, neka umru već jednom svi

  7. Ma jebe on mater svoju, ja mislim da smo to utvrdili.

  8. Meni se čini da Nikolić kopira Čizusa Hrista u fazonu ja ću umreti da vam otvorim vrata raja - ja se žrtvujem tako što sam gladan i žedan da bi vi dobili izbore i bolji život. Predviđam da će za Uskrs da odustane, simbolika, mesija srpskog naroda

  9. Meni se čini da Nikolić kopira Čizusa Hrista u fazonu ja ću umreti da vam otvorim vrata raja

    I ja bih rek'o, on bi da bude Čizus, samo bez sira. Neko na Blicu je rekao da ce ga na kraju "namoliti" ruski ambasador ili tako neko govno da prestane sa "strajkom", i to je najrealniji scenario. Posto svakako nema muda da istera do kraja, iako ce ga sad prikljuciti na infuziju (citaj: i ne treba mu ni hrana ni voda), tako ce mu ostati nesto malo dostojanstva za ovu glupost.

    Uopste mi ide na kurac sa ovim pozoristancetom, jer opasno UNIZAVA instituciju strajka gladju ovom banalnoscu. DA LI POSTOJI NESTO STO NEKI SLJAM U SRBIJI NECE DEVALVIRATI?

  10. Он само даје пример понашања председника републике. Кад он дође на власт, од својих ће уста да одваја и да даје онима којима је то НАЈпотребније, да гледа на све јадне и бедне. Срамите се ви који га пљујете овде!
    ;D

  11. Jericho je moj radnik. On nikada nije štrajkovao, niti se buniJo što mu uzimaju od plate za moju peMziju! Zato Jeri svaka čast! JERIHO ZA PREDSEDNIKA(povećanjem njegove plate, skače i moja peMzija, jer je Jeri, za neupućene jedan od 1, 6 radnika koji dođu na nas penzose , a kojeg sam lično izabrao, jer radi ko crv i nikada u peMziju otići neće)

    Boli ih kurac. Pisao sam to jednom ovde. BiJo u skupštini 3-4 puta i jeo u NJINOJ menzi.! Dole oni zaborave na partije i jedni drugima završavaju sve, a narod ko ............. Sve bre cirkuzanti...

  12. jer radi ko crv i nikada u peMziju otići neće

    Zar 'vako da to saznam?!? O, crnog li ponedeljka! :(

  13. Nije Isus otvorio vrata raja ljudima pa neće ni Toma. Isus je otvorio jedna druga vrata, nego ajde da ne kenjam ovde jeretičke fore ....
    Ako pola Srbije gladuje što ne bi mogli i političari ... ko ih jebe. Nego meni zanimljivo kako će ovo da se završi. Sudar je očigledan, a prostor za odstupnicu prilično skučen. Cirkus uživo, bar je zanimljivo ...

  14. Ja oću za doživotnog preCednika da te biraju a ti kukaš!?! NEZAHVALNIČE!

  15. mislio sam da bi toma i mogao da bude neki politicar na vlasti... aj sto da ne, ne bi bio nista ni gori ni bolji od ovih do sad, poboljsao program, a onda uzme pa uradi ovo.
    sad mu vise ne bi dao ni ovce da cuva, jer ako je on spreman da gladuje za fotelju, sigurno je spreman jos vise da TI gladujes kako bi ostao u njoj.

    http://vukajlija.com/var/products/posters/201104/95037/ajde-tomo-izdrzi.jpg?1303133994

  16. Meni ovo smešno k'o crtani film! :-)

    P.S. Jednom nisam pio vodu dva dana i nisam jeo ništa tri dana, a da to skoro nisam ni shvatio... I ništa mi nije bilo.:-)
    Ako umre, sve troškove sahrane, snosim ja.

  17. Novi slogan:

    JEDITE IZ VAŠE FOTELJE. :)

  18. Ма најјача фора би била да узме Тадић утоку, оде код Томе, и запрети му да ће се упуца у главу ако овај не прекине штрајк.

  19. Cara™
    Treba vama svima motiku i ašov, pa na njivu pa bi se naučili da cenite vlast. A demokrate vas miluju pa vam se ne sviđa!

    Ал' свима. И Вама који сада читате ово.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.