IT Kutak - raznorazno pitanje

1. ima verzija i za lego efekat malo je komlikovanije al nije los rezultat
    http://i64.tinypic.com/30c6gps.jpg

2. fala buse, skinula sam sad neki ceo office, pa ako bude govno i ne razbijem komp, skinuću s ovog tvog.

3. чекај брате, ај ми опиши у пар теза шта ти радиш да направиш најобичнију пиксел арт слику? није ваљда да правиш swatches од постојећих боја и буквално прецртаваш слику како ови описиују?

4. bas tako, grid pretvoris u live paint grupu ako se dobro secam i onda pomocu istoimene alatke koristis razne swatcheve da farbas polja

5. bas tako, grid pretvoris u live paint grupu ako se dobro secam i onda pomocu istoimene alatke koristis razne swatcheve

A ka` ću živjet?

6. ајде пробаћу онда тако за почетак. једноставно сам мислио да је више аутоматизован процес. крајње је вријеме да Адоби направи пиксел арт филтер и олакша муке свим царама и тиборима

7. Владимир Путин
    fala buse, skinula sam sad neki ceo office, pa ako bude govno i ne razbijem komp, skinuću s ovog tvog.

Ма нема на чему. Ако тај твој не буде говно и не разбијеш комп, скини с овог мог, ради 100% не сикирај се

8. RADI JEBO GA KONJ RAAADIII HRIIIISTE BOŽE RASPETI I SVETI VORD OFIS KROZ OBLAKE LETI
    http://i.imgur.com/Dn2uxZG.png

9. CapooN
    pomoć ne mogu da obrišem tetris
    http://i.imgur.com/QS0auxk.png

10. ovo je zip fajl obican koji je nod blokirao pa se nije skinuo skroz i sada je u kurcu neje program :(

11. kapun, to je deo nekog downloada iz chrome-a
    1) isključi chrome pa probaj ili
    2) u chrome potraži downloade i izbriši (ctrl+j)

12. kaunte nije to to sto mislis procitaj error oppet

13. sta treba da gledam kad hocu da nabavim bolju grafiku?
    sta je to na ploci bitno da bih znao koje grafe mogu da stavim na nju?

treba mi neka jaca grafa jer cu sad imati full hd izlaz, pa da bar iskoristim lepotu.

14. Nsita posebno vazno je daima pci express slot (sto sve imaju sad) i nista..

15. Znaci ja sa procesorom od 70e i averidz maticnom mogu da nagruvam graficku od 300 evra?

Predpostavljam da moze,al mora imati neko ogranicenje.

Sta je taj open GL?
    PCI expres ima od 2.0 do 3.0?
    I gde uopste da gledam do koje rezolucije moze da podrzi, tj da li je to do same graficke ili sta?

16. Гледај да има подршку за најновији directx (мислим да је сад актуелни directx 12), и да има 3-4 гб рама уз 256-битну меморијску магистралу уз висок радни такт самог графичког чипа. Дакле испод 300 евра ништа.

17. kontam da su tri stvari kljucne

koji je tip (DDR2, DDR3 , DDR5) al kontam da tu nista ispod DDR5 ne dolazi u obzir a za skuplje nemam para.

Pa onda izabrati kolicinu memorije , kontam da je 2GB dosta za ono sto mi treba( a i po netu pise da to nije kljucna stvar)

i onda poslednje, takt GPU, koji se krece od 1000mhz do 5000mhz.

I sad treba naci neki balans izmedju te 3 komponente a ja vas pitam koji, tj sta favorizovati a sta ostaviti kao manje bitno.

Ukratko, hocu da cepam igre na HIGH i da na full HD rezoluciji cepam sve bez jebemti.

18. Црвени барон
    Гледај да има подршку за најновији directx (мислим да је сад актуелни directx 12), и да има 3-4 гб рама уз 256-битну меморијску магистралу уз висок радни такт самог графичког чипа. Дакле испод 300 евра ништа.

Ne treba mi toliko nadrkano. Ne treba mi da tera 4k rezoluciju...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.