IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Probaj ExpatShield ili HotspotShield, kako se već zove

2. Voww.. Gvozdeneee ♡♡♡♡♡,
    Pa ti imas besplatan net u paketu sa telefonom za dinar... Mjawooo....
    Ne samo duhovit vec i praktičan!

3. nema potrebe da budeš kučka oko toga što si siromašna

4. VPN samo sluzi da omoguci konekciju do negde, tak drugi komp moze da bude i komp, ne mora da bude server.

Preko rdp-a ne bih isao, kilavo je to mnogo, ali nije za odbaciti kao ideju.

Partizanka, da li je to pc iz firme ili notebook, da li je u domenu, ima li wlan ili ne? Kako se logujes na to? Imas li svoj mail ili jok? Da li ti stizu notifikacioni mailovi da si posecivala dajtove ili nedozvoljene kategorije?

5. Nisam. Imala sam u planu jedan drugi malo duzi post u kome bi bila kucka ali sam ipak odlucila da ovo okrenem na šalu. Cmok

6. e baš ti hvala što si odlučila da okreneš sve ipak na šalu, velika si osoba

7. E wicked.
    Pc je vlasnistvo firme. Program u kome radimo je internet program. Mogu da vidim sta rade ljudi na drugom kraju srbije. Imam svoj sluzbeni mail. Na eksploreru imam mogucnost osim redovnog pretrazivanja da se ligujem na baze podataka koje su inace na internetu nedostupne. On takodje belezi sve sto u toku dana radim. Npr napravim dokument u wordu. Koje stranice posecujem koliko dugo....

8. Partizanko, vredi li toliko rizikovanje ili potajno želiš da ostaneš bez posla i posvetiš se veb-lokaciji vukajlija.com?

9. Zaboravi, to je citrix ili neko terminal server okruzenje, logovanje je opasno na tome, sve se zna. Ne bunari vise, dobices otkaz ako nastavis.

Najprostije ti je da zamolis mreznog tehnicara da ti otkljuca vukajliju i to je to. A mislim da to nije tolika frka, hoce ako ga lepo zamolis.

10. Ma hoce on. Al ja ne zelim da ga zamolim.

Cz. Nije samo vujaklija moja tiha patnja. Volim da mi svira muzika i da kibicujem po fb sta rade ljudi.

11. ni farmvil nije za bacanje

12. Ehhh, i ja bih voleo da smem da se iskljucim na poslu, al dzabe, ne moze lol.

Posalji pitanje tehnickoj podrsci pa vidi, otvoreno ce da ti kazu sta i kako je.

13. Zamisljam tekst tog imejla, e jel mozes fejsbuk da mi otkljucas da drkam u radno vreme ako moze cmook

14. Ja ga zamišljam ovako:

Poštovane kolege,

da li postoji mogućnost da nam dozvolite pristup sajtovima
    vukajlija.com
    youtube.com
    facebook.com ?

Hvala unapred na odgovoru!

Srdačno vaša,
    Mlada Partizanka

Što je najcrnje, dobiće ozbiljan odgovor.

15. Otprilike kupi prnje da te ne vidim, srdacno vas Aleksije Trandafilovic

16. Poštovane kolege,

da li postoji mogućnost da nam dozvolite pristup sajtovima
    vukajlija.com
    youtube.com
    facebook.com ?

Hvala unapred na odgovoru!

Srdačno vaša,
    Mlada Partizanka

https://media3.giphy.com/media/uOAXDA7ZeJJzW/giphy.gif

17. U civilizovanim zemljama bi odgovor glasio ovako:

Postovana koleginice,

Naravno da je moguce napraviti izuzetak.
    Da bi to bilo uradjeno, potreban nam je zahtev sefa vase sluzbe u pisanoj formi u kojoj stoji da vam je pristup ovim sajtovima neophodan za rad.

Cim budemo dobili zahtev, pristup ce vam biti omogucen.

S postovanjem,
    Srecko Krecar

18. Poštovana Mlada,
    Za otključavanje ove opcije morate imati pehar na definicijama ili biti na ollanikovoj listi ljutih glava.
    Srdačan pozdrav
    Tijosav D. Fosnić
    MSDN, MSPP, CCNAA, CCCP

19. Partizanko kupiš brt u telenoru /mts-u /vip-u onaj kurčić za internet, digneš ubuntu sa fleša, šorneš kurčić u laptop i imaš net. Jebeno je kad ti neko dođe u posetu, pa vidi ubuntu (mada možeš da uradiš printskrin svog desktopa pa da ga staviš kao pozadinu na ubuntu lel). Ovo je jedino smisleno što mi je palo na pamet...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.