IT Kutak - raznorazno pitanje

1. 12.04 ako mu vec nije end of life, vrv ce uskoro. Bolje predji na nesto novije

2. Imam problem jedan ispisaću za par minuta

3. Imam dva provajdera kući. Ovaj moj što plaćam je 5 mb i na ripiter hvatam od komšije 18 mb mislim da je i Adsl je
    E sad on je i bitan za ovu priču
    Ajfon kad se zakači na njega radi 30 sekundi i izgubi net i samo ugasim i upalim wf i proradi za sekund i opet tako radi. Ne gubi signal wf i dalje je pun net izgubi. Kompjuter mi je kablom zakačen za njega i ima kad jebe tako al jedno repair i radi posle. Z3 npr nikad nije ostao bez veze na tom netu ili jednom u 3 dana. Ugasis wf i upalis i opet radi. Zašto ajfon neće da bude zakačen jebeno? Napomenuo bih da na 10 wf različitih radi bez greške i na ovaj moj takodje samo jebe ovaj sa ripitera

4. E to se i meni desava ponekad. Pun signal a ne radi dok ne ugasim/upalim.

Isto bih zeleo da znam u cemu je problem pomozite nam pls

5. Da l da napišemo na Rađard pitanja.

6. I što Z3 ne ispada gotovo nikad a Ajfon svako malo šta je nežniji

7. Idite na Settings ---> General --->Reset ---> Reset Network Settings. Resetovati, onda se treba ponovo konektovati na svaku mrežu na koju je iPhone prije bio povezan, što podrazumijeva i ponovljeni unos lozinki. Ako ni to ne pomaže, moraš na podešavanjima rutera unijeti MAC adresu ajfona:

https://s25.postimg.org/ar415b6e7/screenshot-www.payetteforward.com-2017-11-19-12-04-28-137.jpg

8. Do jaja. Idem sad na neko krštenje kad dodjem pa će da restartujemo

9. Resetovao sam telefon i neće

10. Koji je tačno ajfon u pitanju?

http://www.iphonehacks.com/2016/09/fix-ios-10-wifi-problems.html

Imaš ovih ovako stvarčica, a moguće i da (fabrička) wifi antenica u samom ajfonu ne valja, mada je mala verovatnoća (kod šestice je bio problem valjda).

11. ala vreme teče u mladenovcu, spremao se za krštenje, bio tamo i vratio se za ravno sat vremena

12. solidno krstenje ozb xd

13. Duvaj kurac dok sam se brijao izvalio da nije tolika peripetija
    Nece sve ga jebalo i dalje

14. nemam pojma kako bi ovo moglo da se reši, jel ti apdejtovan iOS na tom telefonu, setings, general, software update jel ima poruku da možeš da apdejtuješ, to za početak

15. Apdejtovan. Brate napisao sam, kači se normalno na 10 mreža ne iskače.
    Do ripitera je. Al Z3 nema taj problem
    E ajd sad ti budi pametan

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.