Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ol
ee vok
ma ne radi mi bookmark tool bar.nema veze
ako ne možeš sam da se snađeš i upališ traku za bukmarke, onda ni ne zaslužuješ da je imaš
plug in za bukmark ne pricam o obicnom
pa jesi probao opet da ga instaliraš
nisam mrzi me.bas sam nesto bzv jedva pokrecem mis
onda nemoj uopšte da ga pomeraš, popraviće se vremenom valjda
dace bog
Imaš one 3 crte za ulazak u meni u gornjem desnom uglu, klikneš na to, nađeš u meniju Add-ons, klikneš, sa leve strane imaš extensions i plugins i vidi i pod jednim i pod drugim da ti nisu ''disable'' pluginovi i ekstenzije. Ako jesu samo ih ''enable'' i rešeno.
ne radi taj add on za ovu verziju,,ako neko zna za neki dobar bookmark nek baci link ja nisam mogao da nadjem ni jedan da valja
Ček, šta? Kako ti ne radi add on?
sad ces da vidis
https://s33.postimg.org/ajx1hpykv/screenshot-addons.mozilla.org-2017-11-18-16-01-14.png
ne radi za ovu verziju firefoxa 57.0
Opcija 1: Deinstaliraj i reinstaliraj mocilu;
opcija 2: Ubij mocilu i stavi Chrome ko čojek.
Nova Mozila jebe keve
hrom je hrom u odnosu na mozilu-skec. jeste brzi ali dodatci za njega su sranje a cuo sam i da mozila najbolje interpretira najvnovije web tehnologije
Onda koristi običan bookmark.
napravice neki indijac dobar bukmark i za ovu verziju..
koristim xubuntu 12.04, i neće da mi očita fontele kad sam ga prikopčao na usb kabal. odradio sam novi path, apdejtovao sve što sam našao na ask ubuntu, ali neće. telefon puni ali ga ne čita kao external drive. help?