IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Resetuj ripiter za početak.

2. A brate nisam debil jbg

3. nemam pojma, a ni internet nema neko konkretno rešenje za ovu situaciju

ripiter radi dobro za sve ostale telefone -> nije problem u ripiteru, nego u telefonu
    telefon vata sve mreže normalno sem ove s ripitera -> problem je u ripiteru, ne u telefonu

kao da se kolju telefon i ripiter, ja bih probao s nekim drugim ripiterom wrw

4. https://www.payetteforward.com/my-iphone-wont-connect-to-wi-fi-heres-the-fix/2/

If you’re still having problems, look at your wireless security settings. Make sure the wireless security type is set to WPA2 Personal using AES encryption, not TKIP or TKIP / AES. It’s not official, but Apple devices seem to have difficulty with TKIP security. Fortunately, it’s not necessary to understand why. Look for wireless security settings in your wireless router’s manual to find out how to change this setting.

Da l može do enkripcije da bude

5. Kad kupis kurac telefon sta ces jbg

6. jel iman nedje da se kupi flash memorija ali sa mini usb ulazom. Dakle ne obican USB i ne micro (za telefone) nego mini usb?

7. Купиш адапрет усб/микро усб и ријешиш проблем. Максимално 300 динара.

8. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/31-ICLbh60L._SY355_.jpg kupi ovo brt

a ti boh pitaj komšiju da promeni šifru za wifi i stavi da bude wpa2, ovo što je lečki okačio ili da otključa net na sat vremena da probaš

9. Ово што је Рађ окачио ти треба у ствари. Нешто сам уморан, док укапирам шта ти тачно треба...

10. Nema komšija šifru haha

11. Da postavim ja na ripiter možda ajfon oće zaštitu?

12. brate, kolko je lud kvar, možda ti to i reši problem

13. Sad gleam preporučuje mi zaštitu majku mu
    Sutra ću da namestim jebem ga usta

14. Pa koneltuj se na taj sto imaš tvoj, kad ajfon već ne preferira stance.

15. Probaj na ajfonu ručno da uneseš dns i IP adresu.

16. Boh, da li su ostali ripiteri na kojima si pokusavao da koristis wi fi za ajfon bili zakljucani? Imaju obicaj neki telefoni da seru sto je public network sto nije locked.. Mozda mozda...

17. A Dio i ja sam mislio da je di toga jer trazi sigurnosti al nije evo sad sam na otkljucanom sat vec nema greske

18. Milos gde to da nadjem tj kako

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.