U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Linux instalirajte
apdejtuj bios i drajvere sve redom
све сам побио и spooler и supefetch и widows searh и подесио indexing побрисао log и temp file-ove а за сваку ову команду ми треба по десет минута јер јебем му маму неки фантомски курац ми поједе disk space. Видим да ћу морати да убијем windows нема друге.
Disk је на 100% а store and read speed варира од 0ms до 10000ms и то варирање није варирање него апмлитуде има на тачно три секунде што је веома сиптоматично јер ми се баш јуче прекључе јављао лаг на игрици у тим интервалима. Данас решио да га прејебем и погоршало се да не могу скоро ништа да уради а мајмун ми причада му прочитам сервисе е јебем те тако паметног да се разножаваш или ћеш да наставиш са митозом?
usereš se da prođeš kroz sva gugl srč rešenja jer ti za svaki klik treba desetak sekundi i učini ti se da je neki od tih sranja pomogao jer ti je disk na 20% duže od 10 sekundi i nasmiješiš se i skoči govno na 100% opet i onda ti neko kaže da mu pročitaš servise i ovo je jedini ok odgovor. jbt saosećam se sa dekijem
sve što ste naveli sam probala i nije pomoglo. to sa podešavanjem virtuelne memorije mi je nanenlo bol i patnju jer je rešilo problem skoro pa jedan minut ceo i onda isti kurac
nisu virusi sig jer mi je drko 100% od starta na novom kompu znači pre prvog ulaska u usrani eksplorer
par reinstalacija win 10 i 8 svaki put isti kurac
linux će ti značajno popraviti kvalitet života o/
pitaj Rogića, čuo sam daje on mag za konpjuteri u tim krajevima, poznat svecki
meti brate piracki windouz, kojie je osakaćen od tih govana, i ima da prangija.
100% ti verovatno tuče ono što radi indeksiranje hard diska i ta govna kad je freš.
mozda ako na poslovnim racunarima imas instaliran fajerfoks za fejsbuk i office da pises tabele i vidis mejl i nista vise.
i zaludni IT tim da to radi preko vikenda.
i potpuno si siguran da jovanka iz racunovodstva bekapuje sve poreske dokumente na nas a ne cuva ih pod C:/Program Files/rACUNI JOVANKA
možda jovanka odvađa sa strane, pa zato krije u program files
svi znaju da se to meće na C:\рачуни
- Jovanka, bekapuj na nas uvek.
- Neka, ja ću ipak na mene.
Xd xd :/ :( :'(
kako god, dodje dodjos i pita jovanku, ima li sta bitno na disku, mogu da flesujem disk, ona kaze nema nista ne sekiraj se, dodjos reinstalira windows, jovanka sedne pa prvo pita gde mi je fejsbuk sad, a odmah posle, aj dodjos, stavi mi one dokumente opet na desktop. koje dokumente? one bitne. pa kako, rece mi nema nista na disku? pa nisu bili na disku nego na desktopu.
i tako... kombinacija milion, ne mozes ni da zamislis.
oce reinstalira racunare svima svake godine...
Ништа није лепше него када на послу треба да инсталирам фришки ОС на компу шефици финансијске службе, а добродошлица ми буде препун десктоп свега и свачега. Плус су битни подаци разбацани свуда на системској партицији иако постоји посебна, направљена баш за чување ако се нешто деси. Десет пута да причаш: „Знате, било би добро да све чувате на Д за сваки случај”, не, они ће то сваки пут игнорисати.
Ozbiljni problemi nema sta xd
Јесу, брт.
Pretrazis ceo C po ekztenzijama tipa .doc kucas u search itd. 5min max posla
sve što ste naveli sam probala i nije pomoglo. to sa podešavanjem virtuelne memorije mi je nanenlo bol i patnju jer je rešilo problem skoro pa jedan minut ceo i onda isti kurac
nisu virusi sig jer mi je drko 100% od starta na novom kompu znači pre prvog ulaska u usrani eksplorer
сваки клик 10 мин
иначе иако вас нубове боли курац али убио сам га ноћаске је радио chkdsk.exe /f /r и јутрос га бачим у safe mode па успем да приступим restore point-у и дигнем га све супер и дођем на посао почне опет да јебе па сам га однео мајстору да ми среди то и замени екран има рупу од песнице неку...
Pa cudi me da si do sada izdrzao
Aj javi šta je ako se otkrije, ja gađam da je neki update, tipa flashplayer ili baš za sam windows
Za trokiranje šta je ako se otkrije, za rupu od pesnice ne moraš
каже ми лик да су му задњих пар дана донели десет лаптопова са истим трипом последњи windovs update има неки баг. Мени се јебе имам гаранцију ако је црко хард, само још да искеширам 600 евра за карту до Дохе...