Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Šteta što se niko nije setio da pogleda koji proces koristi najviše resursa :)
који процес који процес као деца смо се играли
Pretrazis ceo C po ekztenzijama tipa .doc kucas u search itd. 5min max posla
Како се само ја тога нисам сетио? Да је тако просто ништа на овоме свету компликовано било не би. Није фора да све одједаред ставим у један директоријум и напишем „Стари подаци”, већ по инсталацији новог система све мора бити онако како је било пре „интервенције”.
kako god, dodje dodjos i pita jovanku, ima li sta bitno na disku, mogu da flesujem disk, ona kaze nema nista ne sekiraj se, dodjos reinstalira windows, jovanka sedne pa prvo pita gde mi je fejsbuk sad, a odmah posle, aj dodjos, stavi mi one dokumente opet na desktop. koje dokumente? one bitne. pa kako, rece mi nema nista na disku? pa nisu bili na disku nego na desktopu.
i tako... kombinacija milion, ne mozes ni da zamislis.
Radimo bekap uvek, nije problem, a i većina firmi kojima održavamo računare drži (važne) podatke na mrežnom hardu ili serveru, zavisi od veličine firme. Što se desktopa i dokumenata tiče lepo bekapujem komplet korisnični profil i pa joj vratim na mesto sve. Nije firma u kojoj radim baš toliko neozbiljna.
Recimo, svaki komp ima svoju ''servisnu knjižicu'' u koju se beleži kompletan hardver, softver, izmene, reinstalacije, čišćenje, apgrejdovi itd.
Druze pun mi je kurac tvoje firme i bekapovanja i tvog ponasanja po ps-u pusti ljude na miru ajde
https://imgur.com/Ud8qn63.jpg
Solidna sova
Desi koj kurac
Bekapuješ li?
Klipe!
Elek pizda
Ja bekapujem po kućama jevtino
Ja volim da bekapujem bas. Ok je i spreda al bekapovanje je bekapovanje
Klipovanje
Klipovanje ludom radovanje
Elek je pizda
Što sjebaste čet
нисам ја мајке ми
nece da se instalira adobi fles plejer, odradim daunlod, ali kad krene instalacija pise fejld traj agen.
ni na jednom brauzeru nece, hrom mozila opera. win7 x64 sp1 u pitanju. internet forumi mi nisu bas pomogli,fala
Probaj da apdejtujes browser na najnoviju verziju, ako nije to skeniraj komp nekim dobrom av
ma pre par dana odradjen kompletan sistem, i juce na poslu da pustim onlajn film preko laptopa kad ono medjutim, mulou