ПРЕДЛОГ: Да се ктиторима ограничи могућност промене надимка

1. Што би реко Бурзика, платили су интернет поштено, а и ктитор су доплатили најпоштенскије - нек се забављају људи, иако је ово један озбиљан сајт, на нивоу штоно каже Џими! Против.

MOJIH 200 KINTI JE DATO . MOJIH . MOJE . NE DAM OPCIJU . PROTIV . NE DAM.

2. Ma bre ZILJ. Fora je samo sto Kajzenu ne odgovara da ogranici opciju, jer je masa ZILJA uplatila ktitor da bi se ZILJAVISALA. Kad bi bilo ograniceno na jednom mesecno, nestalo bi dosta ZILJA koji placa ktitor da glumi KARIKE. Sad ce opet reklama KARIKA da se pojavi pored loga, da se ZILJ ne cima da trazi u fejvoritsu.

Ti si neobično veliki hejter. Ako te nešto muči, idi na onu drugu temu pa se izjadaj.

3. Prijavi me za vredjanje, neam pojma.

4. jebiga, vukajlija je odavno postala ziljava, sviđalo se to nekome ili ne.

5. Ја сам имао ктитора па сам једном ставио у Најљепши члав Вуке и то држао пола дана можда... И само сам Промијенио ово у ћирилицу...
    Треба мало ограничит'...

Ђанкију се исто све врти око Џ http://vukajlija.com/recnik/autori/29156 али мени је ружно кад видим оволики размак на профилу

6. То је глуп став јер неко је можда кренуо при регистрацији да напише километарски дуго име па му стало на пола и сад га јеби. И зато има право да уплати клитора и да исправи то срање. Плус многи се сморе од једног ника па оће да промене да сруше монотонију.

koga uopste boli kurac ako se neko zajebao u potpisu?!
    ko im jebe mater sto nisu pazili. A to monotonija i ta sranja, ne vidim kako bi nekome monotoniju razbilo to sto se vise ne zove "Kurac na biciklu" nego "rc bokija 13", uostalom, ako ce ime na Vuki da oslikava tvoju dohovitost (ne samo tvoju nego bilo ciju), i ako ti u jednom trenutku padne na pamet "jaoo moje ime vise nije tako kul moram da ga mjenjam pod hitno" onda je gamby potpuno u pravu - Ziljava jama se preljeva!!!

7. Realno, o ovom problemu treba da raspravljaju samo ktitori i to na ktitor podforumu! Ovi što ne plaćaju nemaju pravo glasa barem što se tiče ktitora oolollo

8. Против. Људи су платили за ту могућност и ту могућност су добили. Ако њима не смета то што нико не може да их нађе под правим ником, онда не видим зашто вама то смета? Ја сам први уплатио ктитора, само да променим из ''Buksnetina'' u ово ћирилично, што видите сад.

П Р О Т И В

9. Protiv. Kad sam platio 'oću i da se igram, š'o da ne?

10. Против.

Нек' мења ко хоће, боли ме курац.

11. L0L
    Џими то је ок али није фер према неким ауторима чије промене надимка реално могу да се препознају.
    Примери где би требало ограничити -
    http://vukajlija.com/recnik/autori/18691
    http://vukajlija.com/recnik/autori/43502
    Ништа против тебе Матриксе али надимци ти се разликују више него идеологије Томе Николића пре и после СРС-а
    Пример где не би требало ограничити -
    http://vukajlija.com/recnik/autori/18691
    Девојчини сви надимци се врте око Чрч тако да јој је то некако оправдано.

Nemaš šta ti mene da opravdavaš. :)
    Btw stavio si link dva puta, odluči se dečko.

Imam ktitora od noći kad je kaizen stvorio "VIP naloge"
    Što će biti skoro godinu dana (14. maj 2010.)

To što ja jednom u mesec dana promenim nik na par sati ili dana iz zajebancije,
    to ne treba da se tiče nikoga. Nisam vam ja kriva što imate ljude koji nove igračke drndaju dok ih ne skrše. Niti želim da se preko mojih leđa vaspitavaju deca sa fejsa.
    Ja za svoju zajebanciju uredno plaćam kaizenu mesecima u nazad, i želim da mi zajebancija ostane.

PROTIV!

12. ја сам за... ЈА САМ ЗА! треба да дамо двеста динара и да немамо ниједну опцију, поготово не мењање боје на чету!

13. Брате, нико није рекао да опција треба да се укине, али треба мало то регулисати, рекох да је довољно мењати ник једном месечно.

Мислим, ајде сад сви ово да радимо:

Џунгла, Џан, Dzankee, Џанкара, Џанкуља, Мајкл Овен, Алан Ширер, Тери Мекдермот, Боби Робсон, Џеки Милбурн, Џими Лоренс, Енди Керол, Кевин Нолан, Алан Пердју, Џо Кинер, Кевин Киган

:)

Друго, Фејзе, што ти ниси на Ади?

14. Против.

Нек' мења ко хоће, боли ме курац.

15. Hahahaha, Džanki opet potprckuje!

Iako mi to strašno ide na kurac, protiv sam iz razloga što su ljudi platili za to, pa neka im, ko ih jebe.

Ionako niko kul ne menja nadimak do neprepoznatljivosti(da, da, Dzhankee, dechko, to se na tebe odnosi!), tako da me i ne dotiče mnogo.

16. Пази, Тулуме, то је све свирање курцу, знам и ја да Каизену пуца курац да укида то, све док му иду паре у џеп, ал' сам хтео да видим какво је јавно мњење. :)

17. Неки компромис не би био лош - на пример, једном, двапут док траје ктитор.
    А јесте кул идеја за ограничење.

18. onaj koji je poznat pod nekim nadimkom ne treba menjati to zato sto se ponekad pri ocenjivanju definicije za brisanje uzima u obzir i autorov sveukupni doprinos sajtu i kvalitet prethodnih definicija (ako pise uglavnom dobre defke bolje pustiti nego da mu ubijes volju).
    promeni nadimak i procitam, pogledam, ko je bre ovaj, i na groblje.

ali po pravilu na dva dana menjaju nadimke oni kojima vecina definicija i jeste za brisanje, tako da nije bitno...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.