ПРЕДЛОГ: Да се ктиторима ограничи могућност промене надимка

1. a ovo sa promenom nadimaka sam primetio i na fejsu (ne medju prijateljima, ali da je popularno medju decom). naime, ok je da neko sakrije svoje ime i prezime na fb-u (zbog posla, porodice statiznam) nekim nadimkom al kad vidim nesto tipa:

MoThErfØckin ÚrBaN EmØ GirL (Pera Mikić)

samo uradim ovo:
    http://picdump.darph.net/wp-content/uploads/2008/12/sisko-facepalm.jpg

2. Pa, ako smo srednjoškolci, nismo retardi...

Ne znam baš. Ja dok sam bio srednjoškolac, bio sam retard. Ne stidim se toga. Doduše, jedino što se promenilo je što nisam više srednjoškolac, ali dobro, znate valjda šta oću da kažem. Pošto ja ne znam.

3. Valjda su se previše isprimali zbog mogućnosti na internetu da u momentu promeniš pojavu.

A, opet, možda su jednostavno retardirani, pa internet pomogao da svi to vidimo.

4. MoThErfØckin ÚrBaN EmØ GirL (Pera Mikić)

PLAGIJAT!
    Or'ginal je:

ȘțĕŦǻʼn-ĎÑ Ĉűľľęń-Ņęŵmǿǿŋ Ûrbåñ-Ëmø (Stefan Alex Kostic)

5. Dobro, dukatlija si, shvatii smo.

6. gamby
    Dobro, dukatlija si, shvatii smo.

HAHAAHAHHAAHHHAH

7. hahahahaha :)
    od tebe sam samo uzeo urban emo, al da sam se fejspalmovao kad sam ti video profil jesam.
    ne sekiraj se nisi jedini.

8. Ne sećam se kada sam video patetičnije govno od teme.

9. Evo, Gambi ne menja nadimak već 3 godine i šta mu fali...ništa :)

10. Nekome smeta da klikne 3 puta samo da bi proverio. Pa ne mora, neka živi u jebenom neznanju

oću da menjam nik na pola sata jer sam platijo i jebe mi se

11. ma rgaj caro ti si i onako nebitan...

12. jok ti si bitan sa smaračkim defkama, aj pali lolo

13. Против, јеби га. Иде и мени на курац, више сам престао да кликћем по профилима и проверавам. Опет, платили су, нека их. Ако си довољно прс'о да бациш 4 пива само да би ти се шаренила слова и да би уместо Ширера могао да постанеш Овен, уживај у својим додатним опцијама.

14. ti stvarno mislis da si neki seljebrti? ja nisam, al vidim ti se trudis al ti ne ide.

15. a što ti mislis da ja mislim da sam bilo kakav lik ovde?
    nisam ja taj koji brani svoje defke i moderiše za 0 dinara na vukajliji?

16. Nekome smeta da klikne 3 puta samo da bi proverio. Pa ne mora, neka živi u jebenom neznanju

oću da menjam nik na pola sata jer sam platijo i jebe mi se

17. pa da, ja pišem šta oću i kako oću. To je fora!

18. Ако си довољно прс'о да бациш 4 пива

ja to konvertujem u viljamovku, volim je, majku joj jebem

19. realno, bacao sam pare i za gluplje stvari nego što su 4 piva.

20. A kajsiju, Đavolko?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.