Protiv predloga sam.
Ja uvek kliknem na nečiji profil kad mi je nepoznat nik.
Koliko puta nem pojma jel autor il autorka u pitanju, pa i zbog toga klikoćem.
Usput dam jen, dva plusa i odem. Eto neke koristi od obilazaka profila.
Ne moram da prenosim kamenje iz rupe u rupu.
Jedan kilk od vas.
i još recimo da imaju ktitori pravo da odbanuju nekog člana! da,da. Pare vrte gde burgija ne može. A ne ko moderatori, em brišu em ništa ne plaćaju. Kakav je to način
Takođe treba organizovati da ktitori glasaju za modove i da prorede trenutni spisak i ubace nove modove. Logično je, svuda gde se daju pare ti ljudi se nešto i pitaju. Sad isapda bolji neki mod od ktitora a dinar za ovaj sajt nije u životu dao. Mora to malo da se povede računa...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Pelinkovac je keva.
Ma daj, pelinkovac ne bih pio za soma. Kajsija ide redom i objašnjava. Ali domaća, jok ona kupovna džibra.
Kajsija je skupa u odnosu na pivo i jako jeftina u odnosu na ktitor nalog.
Dobro, kajsija može da prođe, ako je domaća.
Protiv predloga sam.
Ja uvek kliknem na nečiji profil kad mi je nepoznat nik.
Koliko puta nem pojma jel autor il autorka u pitanju, pa i zbog toga klikoćem.
Usput dam jen, dva plusa i odem. Eto neke koristi od obilazaka profila.
Ne moram da prenosim kamenje iz rupe u rupu.
Jedan kilk od vas.
šljivovica može :)
Valjalo bi ograničiti malo.
Protiv.
Menjao sam nekoliko puta nik.
Par puta do neprepoznatljivosti, ali to je trajalo svega pola sata- sat.
Ovako varira: Edi, Eddie, Эдди, a biće i Eddy uskoro. lolo
ed edd n' eddy? :)
http://faiina.files.wordpress.com/2009/12/eds.jpg
Ma jok, kakva zabrana...
Ktitorima treba omogućiti još veće slobode obzirom da plaćaju. Malo im dopustiti da moderišu
npr da imaju pravu po uplati da odaberu 10 defki i 5 postera za naslovnu. LJudi plaćaju još da im se srežu mogućnosti... kakav je to način...
Ja sam mu to predložio danas il' sinoć, dok sam imao još nadimak Ed, al' ko bi onda bio Dabl Di?
TIVPRO
Dajem pare ima i da se glupiram.
i još recimo da imaju ktitori pravo da odbanuju nekog člana! da,da. Pare vrte gde burgija ne može. A ne ko moderatori, em brišu em ništa ne plaćaju. Kakav je to način
Korupcija rulz
Pa da. :)
Može Triša..ako 'oće. :)
Takođe treba organizovati da ktitori glasaju za modove i da prorede trenutni spisak i ubace nove modove. Logično je, svuda gde se daju pare ti ljudi se nešto i pitaju. Sad isapda bolji neki mod od ktitora a dinar za ovaj sajt nije u životu dao. Mora to malo da se povede računa...
Ahaha. Cara objašnjava. :)
Ahaha. Cara objašnjava. :)
Ne Cara, to KTITOR KOBJAŠNJAVA! :)
Čisto da reknem da nesam školovala, ali da sam za ovaj predlog.