Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Mrtav je jer modovi banuju za svaku sitnicu, mada pitanje je
А нииииијееее.....
Данкане, ти си?
Ил је онај Цара? :)
Hipnos, ej, pa gde si ti? nema te 100 godina. :)
Banovan DunCara zbog prozivanja modova. EtE ti ga! :)))
Tvoj ljubimac, mwah :)
Ту сам, Гамби. Само ме ти не видиш. :)
Јесте... Нема више занимљивија тема. Већина су перм. И мени је сморно да отварам потенцијано занимљиве теме јер ће гамби да јебе па ћу му се и ја придружити. А више ми није ни до прозивања Џимија на онако сладак начин... И ја умрех са форумом...
Царо, чикам те да направиш неку ''ситницу''. :))
To mi reče i očni, al' ja mu ne verujem. :)
E, jel dolaziš na izložbu?
(sad ću da te izanketiram kad sam uspeo da te nadjem) xD
А ја никада нисам био посебно везан са форумом. Мада и мени се чини да су модови у задње време стисли нешто...
HAhahahha, teško žabu u vodu naterati :)
Више смор да подјебавам Дотера, јер више није дркош и пријемник. Штавише, постао је готивац, а то ич није занимљиво.
Можда и навратим. Мада не знам ни када је. :)
А што се тиче форума...
A bolje i da se otvaraju teme nego da bude smor na forumu i da niko ne postuje.
Јовановић ?
Чини ми се да је већини пала на ум иста особа. :)
Еве га овај Триша... Што на ум, то на друм! :))
Lolčina
Сллажем се са људима у нечему !