Zašto je forum mrtav?

1. Bolje da je mrtav forum nego stranica sa definicijama.

2. E to Mali prste... To u kombinaciji sa onim brojem postova bi bio PUN POGODAK... Znate sta jos, napravio sam neku vrstu rangova za forum, to bi uzasno dosta ohrabrilo nove clanove da pisu.
    Do 50 postova: Putnik u prolazu (ili slucajni prolaznik)
    Od 50 do 200- Sve si bolji, odlicno
    od 200 do 500- Stari vuk
    Od 500 do 1000- Ugledan clan
    od 1000 do 2500- Legenda vukajlije

Tako nesto, naravno granice se mogu pomeriti i dodati nove ,,titule'', sve to nije mnogo tesko, a mnogo bi osvezilo forum...
    Mogao bi se dodati i link za otvorene teme datog clana, a pored imena moderatoru bi pisalo nekim lepim slovima MODERATOR, a kaizenu administrator. aaa??? sta mislite?? kaizene???

EVO TO BI IZGLEDALO NEKAKO OVAKO!!!
    -------------------------
    Vukasin95
    Ugledan clan
    Broj postova: 1000 prikazi ih
    Otvorio tema: 30 prikazi ih

3. Aj da ne ispadne da palamudim, ali sam imao ovakvu ideju pre nekoliko dana. Hteo sam da otvorim temu sa ovim predlogom, ali nisam stigao.

Svejedno, ovi predlozi su fantastični, sviđaju mi se rangovi predloženi ovde. Ne bih ih ja ovako nazvao, a i pomerio bih granicu. Da ne cepidlačim, ovo je nešto što bi definitivno oživelo forum, a i nateralo bi članove da više pažnje obrate na sam forum kao centralno mesto zbivanja na Vukaljiji, a ne samo na čet. Jednom rečju, obećavajuće. Naravno, ako se desi. :)))

4. Da, naravno Acke, pomerile bi se malo granice, uveli bi se novi rangovi... kad bi bilo sigurno, mogao bih i ja, a siguran sam i svi vi da osmistite po neki rang, bilo bi dosta kreativnosti...

5. Naravno, to stoji. U svakom slučaju, odlična zamisao koja bi digla forum na noge i oživela ga posle dužeg vremena. Nadam se da će biti saradnje za ovu ideju.

By the way, šta bi postovi na forumu predstavljali? Koliko je ko aktivan?

6. Da vidimo sta kazu ostali clanovi, dakle??????

7. Mrzi me da tražim link gde je već predlagano da se uvede "broj postova na forumu (prikaži ih)" opcija.

8. Jovičiću, pa đe nađe da oživljavaš forum u sred ljeta, narod bježi iz kuća na rijeke, mora, bazene ili bilo đe đe je voda dublja od koljena. :)

9. Vule, slažem se, to bi zaista osvježilo forum. I dalje sam protiv davanja karmičkih poena jer je to subjektivan kriterijum i bilo bi dosta glasanja po ortačkoj osnovi, ali ovo gdje se rankovi dodijeljuju na osnovu broja postova na forumu to je već OK. Forum treba biti slobodna i opuštena teritorija gdje se samo aktivnost ocijenjuje, a kvalitet treba da se ocijenjuje samo kod definicija.

Da ponovim. Podržavam Vuletov predlod u potpunosti.

10. Mesja, tu si u pravu, priznajem. Ali forum možemo oživljavati noću, dok se Zemlja hladi od Sunca.

11. Ako planiraš da imaš najbolji i najposećeniji forum u Srbiji, karmički poeni će biti neizbežni.

12. Ja sam PROTIV rangova po broju postova da se prikazuju na forumu, vec po popularnosti... Mislim da je tako u duhu sajta, vise ce da podstakne definisanje, a i bolje cemo da znamo 's kim imamo posla'.

13. ma uostalom nije ni bitno, ako ne može bez karme, neka je i karma, ali stvarno bi bilo jaka stvar da se napravi od vukajlije najjači srpski forum, a da pri tome ne izgubi na kvalitetu kao rječnik slenga. Te dvije stvari kad bi se spojile imali bismo jedinstvenu stvar na svijetu. Doduše, vukajlija je već sad jedinstven, ali bi tako bio i jedinstven i jako popularan.

Nakon toga slijedeća faza bi bila prevođenje na neke strane jezike. Tako bi vukajlija postao svjetski sajt. (Svjetsko, a naše...) Ali u svim daljnjim promjenama i proširenjima treba voditi računa da se ne ode u glupu komercijalizaciju i fejsbukizaciju.

I takođe ne treba ove ideje olako odbacivati, jer činjenica je da su mnogi stekli OGROMAN uspijeh i stekli GRDNU lovu, samo zahvaljujući dobrim idejama koje su realizovali preko svojih sajtova.

Čak mislim da bi i sa ekonomske strane veći uspijeh Vukajlije bio bez komercijalizacije nego sa, jer ovo što je on sad je jedinstveno i tu nema konkurenciju, a kad bi počeo ličiti na klasične društvene mreže em bi se sjebo skroz, em bi ušao na teren gdje je konkurencija ogromna.

14. Stvarno, zašto je jebeno umro?

15. Па не мораш да га дижеш кроз некрофолију...

16. Форум је јебено оживео кад смо увели ''Политика и друштво''.

17. ALi pogledaj ti ovo. Večeras je bilo možda sve ukupno 50 postova. Od nekih 7 do sad.

18. Živ je forum, živ je forum, živ je umro niiiiiije...

19. Смрт чету, слобода форуму !

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.