Ne dirajte čoveka! :)))
Koji trip, sad je na celom furumu živa samo ova tema. :)
Ма био бих пријемник и дркош него ми већ данима није ни до чега... Вратићу се у нормалну једног дана пе ћемо да уживамо заједно! :мwaaaa:
Јашта.
@Cajklon, evo, al pazi, nemoj da si me zajebo... :)
Мош и до мојега. Имам и ја неку нову.
Ајд сад се сви рекламирајте да имате нове! Јебале вас оне.
Džimi mojne te fazone nego mi vidi nove defke.
Ban moderatoru jer je izvršio silovanje 2 i vise autora sa svim defkama sa njihovih naloga. Dakle mnogo. Neka vrsta incesta.
Šurnajest godina, ako se neko seti da ga odbanuje... :)
И мени видите моју, оћу плусеве...
Kakve li ironije na temu Zasto je forum umro na svaki sekund neko nesto napise :D
treba uvesti pluseve i minuseve za postove na forumu i da se uračunaju u popularnost pa da ljudi imaju motivaciju da pisu na forumu ovako vise ne moze PRAVDA ZA FORUM
Еј! Немој да падне сад неко гаговање!
Ахахахахахаахаххаахха!! Болес'!
Sad videh ovo jovičić postavio jos davne 2009 sta mislite kolko je tema otvorio otad
једно иљаду?
TO je IN fora, volimo da se zevzečimo sa smrti...
:gušim se do jaja:
Džimi, cenim da mu malo fali da eksplodira. Već je počeo da pominje jaja i gušenje u istoj rečenici :)))
Dancare bolji vam onaj prosli avatar
Forum je mrtav jer ne ohrabrujete nove clanove da postuju...jednostavno
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Ne dirajte čoveka! :)))
Koji trip, sad je na celom furumu živa samo ova tema. :)
Ма био бих пријемник и дркош него ми већ данима није ни до чега... Вратићу се у нормалну једног дана пе ћемо да уживамо заједно! :мwaaaa:
Јашта.
@Cajklon, evo, al pazi, nemoj da si me zajebo... :)
Мош и до мојега. Имам и ја неку нову.
Ајд сад се сви рекламирајте да имате нове!
Јебале вас оне.
Džimi mojne te fazone nego mi vidi nove defke.
Ban moderatoru jer je izvršio silovanje 2 i vise autora sa svim defkama sa njihovih naloga. Dakle mnogo. Neka vrsta incesta.
Šurnajest godina, ako se neko seti da ga odbanuje... :)
И мени видите моју, оћу плусеве...
Kakve li ironije na temu Zasto je forum umro na svaki sekund neko nesto napise :D
treba uvesti pluseve i minuseve za postove na forumu i da se uračunaju u popularnost pa da ljudi imaju motivaciju da pisu na forumu ovako vise ne moze
PRAVDA ZA FORUM
Еј! Немој да падне сад неко гаговање!
Ахахахахахаахаххаахха!! Болес'!
Sad videh ovo jovičić postavio jos davne 2009 sta mislite kolko je tema otvorio otad
једно иљаду?
TO je IN fora, volimo da se zevzečimo sa smrti...
:gušim se do jaja:
Džimi, cenim da mu malo fali da eksplodira. Već je počeo da pominje jaja i gušenje u istoj rečenici :)))
Dancare bolji vam onaj prosli avatar
Forum je mrtav jer ne ohrabrujete nove clanove da postuju...jednostavno