Prijava

A nije mi jasno da za osmicu izbacaju redovno apdejtove, a da za ove novije nema da se nađe hahaha

Osmica je kao PES6 jbg

Dobro to jeste ali džabe kad mnogo matora pa neće da mi radi na kompu.

ta 8ica bar meni je bila bagovita, koja god instalacija bila. mislim da je bilo do kompa nešto ne sećam se

Isto i kod mene. Zato se nadam da nađem peč za petnaesticu. Pomozite dobri ljudi. :/

prvi susret s menadžerom mi je bio '98 kad sam se susreo s Premijer menadžerom 97. E havarija se neka desila tad u mojoj duši i to je bilo to, svako veče posle škole smo blejali kod jedinog ortaka koji je imao komp i pikali nas četvorica svake večeri, nema veze što se išlo sutra ujutru u školu.
bila jedna fora koja se ticala ogromne i nerealne zarade za prodaju igrača. Naime pre je bilo kad obnavljaš ugovor igraču odmah mu ručno određuješ i njegovu vrednost na transfer market. 30 milki je onda bilo ogromno ogromno para, jer si mogao recimo da dovedeš baslera, mijatovića, ronalda, gigsa i čilaverta, a oni su jedni od najboljih sa preko 92 rejtinga. E zamislite sad šta biste mogli da uradite sa pola milijarde jer smo provalili foru, sami, bez interneta tada. Gradilil smo stadione i sa 250 000 mesta lol i tako te munje, Njukasl, Junajted, Čelzi i (moj) Lids :)

Uh, mator si bre brate. Ja počeo sa osmicom. Dobar deo života mi je ostao za kompom zbog jebenog menadžera. Duša me boli kad vidim kako ga sjebavaju sad sa silnim nekim dodacima. Staviš nekog levog nebitnog igrača na transfer listu, on se nadrka, kaže hoće da ostane i demorališe celu ekipu. Mrš u kurac.

Слаби сте са дисциплином и мотивацијом ако један лик отрује свлачионицу. Прави тренер окрене саиграче против њега :wink:

Jа сам заборавио на овај СМ19.

Skinuo sam FM19. Prvi sejv je sa Valensijom. Odradeo pripreme, sledi prva tekma sa Real Smradidom.
Videćemo kako funkcionišu ova nova taktička podešavanja.

Bog je na nebu, Gonzalo Guedeš na levom krilu!
KREĆEMO!

Gotova prva zezona.
Treće mesto u ligi vrlo lagano, polufinale kupa izgubili od Reala, i hajlajt jebeni osvojena Liga šampiona! Gameiro iz penala u 120. Minutu protiv Sitija za 2-1. Ovo mi se prvi put dešava da osvojim LŠ odma na startu, od kad igram jebeno. A to je 15 godina... Doduše solidno me je i usralo.
Igrao sam 4-4-2, fluid, direct counter preset. Tvrdo sa 40% poseda i mnogo faulova ali smo bili ubitačni na kontru i iz prekida.
Dopada mi se što ima dosta klinaca talentovanih, i da se svi ne razviju imaću 4-5 home grown igrača ladno jako dobrih. Što je dobro obzirom da sam dobio moćan budžet od 6 miliona za drugu sezonu.

нема ништа од фма ове године рип вокси

Valja li?

Ja kad sam pokusao pre par meseci da igram 19, nisam mogao. Previse su ga brate nakitili sa 100 kuraca koji samo zamaraju.

Poruka svim igracima FM-a: Ko god igra sa onim 3D prikazom utakmice a ne sa old skul kuglicama, latentni je peder.

A brt ja igram, nek sam peder, ako ces iskreno svi su presli na 3d, mozda je bilo nekih koprcanja prvih nekoliko fm-ova sa 3d-om ali sad 99% ljudi igra na 3d

Javljam utiske kad odigram ljudski, za sad sam malo nesto cackao

Ja ovih dana skidao neke stare FM-ove 2005, pa 8 pa 10 pa 11 na kraju pobrisem sve i skinem 2020. Nmg odise mi nekom sirotinjom igranje sportskih igara koje nisu poslednja verzija.

I naravno, svaki sledeci fm je bolji od prethodnog jer se trude da isprave neke bagove i gluposti iz prosle verzije i da ti pruze sto realisticnije iskustvo, tako da, logicno je da je poslednji fm najbolji fm.

Prednosti da nabrajam necu, napisacu sta me smara i sta zameram fm-u generalno svako pa i ovom:

1. Teško je braćo.

Sve je teže uspeh postići na svakom sledećem menadžeru, to što negde vidite da je neko osvojio CL sa Lutonom to znas je da je debilcina i zaludjenik. Ja igram posteno, sam trazim igrace sam pravim taktiku. Uzme sad posten cojek npr Macvu. Cilj opstanak u ligi. Dodjes na gostovanje u indjiju polupaju te kao majmuna. A dovedem Lucia (stoper brazilac legenda bajerna) i juana manuela vargasa preludog, legendu Fiorentine, al dzabe.

2. Ponasanje igraca

Dovedes igraca drugi se naljuti kaze sad ja necu imati mesta da igram. Kazes mu da si jebe mater, pola tima skoci za njega. Pa alo mamu vam jebem gde to ima, igra onaj ko trener kaze, igraci cute kao picke gde ti mozes za svaku sitnicu da dolazis i da se zalis treneru pogotovo ako si neki nebitan igrac random. Znaci sve neki snowflake igraci, opcija da bude autorotet otresit i gornji ne postoji. Samo svadja samo problemi samo porazi. A tek kad je neko zainteresovan za tvoga igraca ajooooj ahhaha.
Posalje neko ponudu, nerealnu, ti odbijes. Igrac unhappy hoce da ode. A) das mu da ode pola tima se nadrka sto je otisao glavni igrac B) ne das mu da ode pola tima se nadrka sto si picka i ne das cojeku da ode

3. Beskrajni bespotrebni dosadni jednolicni intervjui.

4. Role.

Role jebene. A) namestis role da odgovaraju taktici: nemas pogodne igrace za te role, igraju ko kurac
B) namestis role koje leze igracima: ne radi taktika

5. Igrica ne postuje igraca

Uzmes i pojedes muda svoja da ugodis taktiku ne znam kome i ne znam cemu, uglavnom da se zeleni sve i da je sve kul i onda te polupa npr Indjija koja je stavila AMC-a na ML-a ali to ne smeta nista mali je spakovao dva komada

1. Није смишљено да буде лако. Једино што је стварно куртонски већ годинама у ФМ је што шкарт голмани са просеком оцене 11 издрже по 15 шутева у оквир

2. Ауторитет се најбоље гради са победама јбг. Џаба и да ти је 20 дисциплина. Исто оне хијерархије треба испоштовати, и треба давати обећања (promises) кад год се може јер је то најефикаснији пут до наклоности. А кад имаш већину можеш да газиш а ла фергусон

3. Лека нема

4. Тактика ти је битнија од улоге. Улогама се прилагоде играчи времемом, уз тренинг неки и до савршенства, а да су почели на фазон 60% способности за ту улогу.

5. А јебига, читује мало комп, није спорно