![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
http://i55.tinypic.com/21cvat2.jpg ШАВО ПОЛУМЕНТА!
jel znate vi da je i kajzer sljedbenik Šavov? Saću to i da dokažem.
znamo šat su simboli nešastivosti
http://3.bp.blogspot.com/_teUTuUT2Byc/S_zzjGHIbnI/AAAAAAAAAFU/MnHMEPq7c_Y/s400/pentagram.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-OgRj2iCs9RE/TaUQFuIJl9I/AAAAAAAAAwI/s1MiuMkgqFg/s1600/satan-with-upside-down-cross.jpg
A pogledajte sad koja su dva vrlo značajna simbola na ovom Šavovom igralištu. Plus i zvijezda. Ništ čudno, a? Zato što je izvrnut krs malo skraćen, tako je dobio onaj jednokraki plus. A pentagram je samo obrnuo i ispunio bojom. Ali zar stvari nisu jasne? Mislim, zašto bi mijenjao simbol omiljenih onomad? Bilo srce, simbol ljubavi i guzice. Previd, očigledno. I palac za ocijenjvanje isto. Simbol odobravanja i magistralne prostitucije.
Kizo, водичу наш!
ШЕЈТАНЛИЈА!
Зајебите ви Шаву, треба подићи храм кизи и његовој посвећености откривању ватиканских завера усмерених према добром народу ове планете!
LOLe, ideš stopama idolopoklonstva. Pazi šta radiš. Iz najbolje namjere se može postati mason.
Кизави пише сценарио за први српски фил о Егзорцизму! Ја чу први да га подржим и да предложим да главни глумац буде Кичић који ће после егзорцизма умрети. Али стварно, не само на платну...
Ја се питам откуд кизо зна толико о масонима? Да није и он сам масон?
Ако постанем масон, одради раскринкавање ололо
Zamoliću vas da ne iznosite nekave inkriminišuće insinuacije o mojoj ličnosti. Ja, mason? Znaš li ti koliko ja rizikujem sa ovim što vam iznosim?
Dankane, može ond Kičić. A u znak zahvalnosti za predlog, ubaciću scenu đe jebeš glumicu po izboru.
Опрости кизо, ал' треба бити на опрезу. Ја бих узео Лаушевића као негативца!
Dokazao je da mu dobro ide sa pištoljima.
Kad bi se bili Šejtan i Sotona ko bi pobedijo?
Da znaš da si mi sumnjiv. Pogotovo sa tim masonom na avataru. PA JEL ZNAŠ TI KO JE NJEG VOZOM DOVEZAO U RUSIJU CARSKU???!!
U današnje vrijeme oprez je od krucijalne izuzetnosti! Može i Laušević! Pa da strpamo u zatvor, al pravo! Pa nek piše knjigu, da nam oporavi ekonomiju. JA SAM GENIJE! Jel znaš ti koliko bi ljudi gledalo film u kojem glumi Laušević? I u kojem nastrada Kitčič?
Кизо, измамио си ми сузу овим јебањем у најави... Много те волим сад :*
Kacmo bili na metalike kad gostovali u bg, naiđem ja sekipom na kičića, nije bijo u vipu već sostalom žgadijim. i moj ortak poviče: DES GORDANE KIČIĆU CARE! on se okrenu,osmehnuo, a mi mu svi pokažemo kurac! ololo!
Шаво лично!
Kacmo bili na metalike kad gostovali u bg, naiđem ja sekipom na kičića, nije bijo u vipu već sostalom žgadijim. i moj ortak poviče: DES GORDANE KIČIĆU CARE! on se okrenu,osmehnuo, a mi mu svi pokažemo kurac! ololo!
Ахахаах, скраћени мамлаз има да захвали МЕНИ то га мој буразер, иначе сировина у сваком смислу, није пребио на Мегађеду у СКЦ-у. Лик је ладно дошао у уском тексас шорцу и лакованим црвенкастим мартинкама, и глумио неко лудило... Срећа па сам пијаном буразеру скренуо пажњу на то да је ту и мртви Ђорђе Давид, па је сав хејт на даље усмерио на Ђорђију. Али није смео да се качи, јер онај скот има 3 метра.
Dankane, samo da nas masoni ne spriječe.
Manijače, kakav kurac? Figurativni ili onaj za pičku?
Upravo LOLe, UPRAVO!
Kizo, onaj između nogu tj za pičku, al mimika samo,lolo