Prijava

Ja ne mogu da se setim, verovatno je bilo rano kada su mi to objasnili. Ne sećam se da sam ikad verovao u rodu, znao sam da je to samo priča.

Mislim da sam imao osam godina kada mi je keva kupila neku knjižicu za decu o svemu tome, sa puno ilustracija golih teta i čika. Međutim, ćale je procenio da sam još mali za takvu detaljnost pa je to završilo u nekoj fioci. Otprilike u isto vreme je keva htela da me pošalje u mlade izviđače ali je ćale opet bio partibrejker jer su izviđači bili previše gej. :)

samo su reč "jebanje" zamenili sa "ljubljenje". lolo

Mislim da su ovo i meni govorili ili sam od nekog čula. Uglavnom i za ovo čuh.

Nisam puno razmišljao o tome...
Verovatno ubrzo nakon što sam prestao da verujem u Deda Mraza...

Џими, извини што сам недоклепан. Ево, не сећам се шта су ми тачно рекли, али знам да нису спомињали роде. Вероватно је довољно сликовито било да је мој мозак то вешто потиснуо негде у дубине моје подсвести, како би заштитио мој инфантилни мозак од таквих небулоза. Ај сад објасни малом дечаку да треба да има нешто са девојчицом да би се добило нешто још мање... Мисим...

evo ja sam skoro nasla moj spomenar iz vrtica, mnogo sam se obradovala :)

citiram mene od 7 godina:

Kako smo postali?

Tako sto nas je mama rodila, tako sto se vencala sa tatom, bio joj je veliki stomak. Oni su joj isekli stomak i izvadili mene...

Oni su joj isekli stomak i izvadili mene...

Тако мала а већ слуша Канибал Корпс лололо

Елем, ја сам то чуо од старије сестре, а онда смо после то чули у основној од учитељице.

Немам појма. Не сећам се тога, као ни тренутка кад сам престао да верујем у Деда Мраза (ако сам икад веровао, а ваљда јесам), чак се ни не сећам тренутка кад сам схватио да људи умиру. А то би као требало да буду упечатљиви моменти... Јебем ли га :)

Zatekao ih na delu, ali ispao sam relativno očuvane pameti. Izuzev toga što pokazujem neobičnu averziju prema šlagu.

Dr ja sam prvo cula od svojih za carski rez... tako mi je objasnjeno, a sestra je cula da mama iskaki decu... xD i to joj je cale lekar, pa ti vidi... XD

Ista situacija k'o kod buttinacookiejar-a... I onda je mama izašla da objasni kako je mama ''mazila'' tatu...

U prvom razredu osnovne nam objasnila drugar'ca učitelj'ca. Ustvari, nju prašio nastavnik fizčkog, neki Krunoslav, a mi klinci voajerisali, pošto je to bilo posle nastave u svlačionici gimnastičke sale.

Šalu na stranu. Jebeš mi sve ako se sećam, mada mi burazer nešto kenjo pošto je stariji od mene 8 godina, pa mi ispričo da se rodio kod kuće, a i viđao sam trudnice, pa već negde kao veoma mali kad sam biJo rekli su mi da će tetka da rodi batu ili tako nešto, mada tada verovatno nisam imao blage veze ko je batu turio unutra, a tetak ni dan danas ne zna.

Nemam pojma, mene nisu ložili da su me donele rode, end šit... Ali znam da je bilo uključeno ono: Mama i tata se voleli, i dobili tebe majmuna... Ja mislim da sam bio neplaniran. :D

Moji su imali problema sa sterilitetom, ja sam došla na svet posle 9 godina. Komšinica mi često pričala PRAVIO TE OTAC KO NIKOLA TESLA STRUJU. Hiljade i hiljade sexova.

Do 5-te godine sam verovala u očevu priču da me je donela roda sa sve krevetac i spustila kod kapije, pa da me baka uzela kad se vratila sa pijace. Posle šta je bilo i kako sam shvatila, stvarno se ne sećam.

Prestao sam da verujem u Deda Mraza kada sam sa 8 godina testirao da li postoji. I ja u sebi pomislim nesto tipa "matori, ako postojis donesi mi golu zensku". Jel, to su tad bile gole zenske. I ono dobijem neku igracku i slatkise. Pih... razocarenje.
A kao mali sam shvatao izraz "spavanje" prebukvalno. A znao sam za jebanje, ali mi je bilo bljak, jos sam pricao da cu samo da se ljubim i samo cu da "spavam" sa zenom pa cu opet da dobijem decu.

E, namece mi se jedno pitanje:
Sta cete vi pricati svojoj deci? Ili sta im pricate, ako ih vec imate i ako se interesuju...

Deca se generalno ne interesuju za tehniku izrade, takve prljave misli se javljaju tek kasnije. Moja ćerka je pitala može li i ona da dobije batu ili seku i mama joj je ispunila želju. I gledala je stomak u kojem raste beba, gledala je na ultrazvuku svoju sestru i dočekala je iz porodilišta. Mislim da je uopšte ne interesuje moja uloga u celoj priči što je odlično pošto ni meni nije sasvim jasna.

a tetak ni dan danas ne zna.

a ovo je pobedilo dan :)))

Sta cete vi pricati svojoj deci?

Biću brutalno iskren sa sve slikovnim primerima. Čisto da im ogadim seks do nekog normalnog doba kad treba da stupe u seksualne odnose.

Ja saznao sa 4, 5 godina... Sećam se da je bio neki film koji sam gledao sa kevom, u kom se pojavljivala neka trudnica. E, sad, valjda do tad nisam imao prilike da vidim trudnicu, u stvari, pre će biti da nisam obraćao pažnju na veliki stomak. Elem, znam da sam tada pitao kevu što je teti tako veliki stomak, pa mi je ona sve potanko objasnila.

Ne mogu da se setim perioda kad nisam znao za proces, isto kao i za Deda Mraza. U suštini nisam ni imao nekih većih zabluda u detinjstvu, kao to s rodama i mrazovima. Doduše, mislio sam da, kad neko kupi kuću, dođe i odnese je. Ali to je valjda do toga što sam bio glup.

Pa nesto slicno i ja..
Do prvog razreda nisam o tome ni razmisljao
sta me boleo kurac..
Bas briga dete kako se rodilo..vazno mu da jede pije sere pisa i igra se!
A posle kad krenula skola krenula zajebancija i psovke i tako to i onda sam valjda sam izvalio.
Ali isto i mene keva nije lagala o kupusu i rodama...
Nije mi bas rekla :
Jeste sine ja sam ga primila i pusila !
Ali je neke delove zacutala...