U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ban jer ne znam o cemu pricas! :)
Ban zato što ne voliš Therapy?
Banovana si jer je Kurta ipak pobedio.
Banovan si jer će Kurta da sjaše kad-tad.
Banovana si jer je slaba uteha to što ničija nije gorela do zore.
Ban jer si banovao Insolent. Ona je dama...samo ja smem da je banujem. :)
Banovan si jer da si toliki kavaljer kao što se predstavljaš otišao bi u Matarušku Banju umesto nje, da bi ona mogla da ode u Slavoniju.
;-)
Banovan si zato što ne idem u Slavoniju, a i nisi došao da me menjaš u MB.
Ban zato sto neces da ides u Slavoniju, to je kod Vojvodine, odnosno mene, pa bi me posetila... :(
Hehe, banovan si zato što nismo na kraj sveta, ima vremena.
Ban jer sam došao u Matarušku Banju da te zamenim, ali izgleda nisam dovoljno dobro kamuflirao svoj pol, pa su pomislili da sam tvoj brat (blizanac).
Ahaha, ne može to da ti prođe, pošto ne ličimo uopšte. Banovan si zato što mnogo radiš, i ne daš meni da te zamenim dva dana, samo dok ti isposlujem slobodan vikend.
Banovana si jer ne radim nista pametno vec dve nedelje.
Banovan si jer i u tome ima nečeg dobrog.
Ban jer te nema na MSNu.
Ban jer se umorim kad pričam sa mnogo ljudi odjednom, a ti me ne štediš nimalo :-)
Ban jer sad nema mnogo ljudi na MSNu. :) Salim se, necem to vise raditi bez tvog odobrenja. :I cross my heart and hope to die!:
Ban zbog ovog "hope to die" i plus ćeš da dobiješ buzdovanom po glavi :-)
Ban zbog glave... Zna se sta se radi sa buzdovanom. :)
Ja znam, Obi, da bi ti više voleo po guzi, ali ovo je ipak Neo. A tebi ban zato što zavodiš svojim avatarom.