Ne, Neo dobije kroz srce od svake zene. Kao svaki dzentlmen. :) Inace, ban zato sto si zavedena. :)
Ban zato sto imas ruzan avatar :)
Ban tebi jer ja nisam od tih koje su te probole u srce, a ipak si me banovao zbog toga.
Banovana si zato sto nisi shvatila zasto si banovana (a bilo je zato sto obracas paznju na ovog ovde obelixa pored mene celog, lepog...).
Ban zbog manijacenja, manijace!
Banovani ste obojica zato što treba da odete odavde i nađete neke ženske. Ban je surov, ali iz najbolje namere :-)
Jaoooj BAN BAN BAN!!! Zbog davanja saveta :)
Ban tebi zbog guzičenja :-)
Banovana si jer je Sava mutna i hladna... i ne primam zalbe.
Ban meni zato sto ste kao moji matorci kad se svadjaju pa ja odem napolje. :)
Ban jer si sada uzeo učešća u svađi umesto da si postupio kao u slučaju svađe između matoraca.
Ban tebi zato sto mi drzis moralnu lekciju. :)
Ban da bi produzio niz.
Ban jer imaš moju moralnu podršku.
Banovan si jer si i meni pružio moralnu podršku vezanu za MB.
Ban jer je to ipak bila za nijansu veća podrška od moralne (mislim na defku MB).
A ja mislila na prerušavanje. Banovan si jer ne dozvoljavaš da ubedim tvog šefa u sve prednosti slobodnog vikenda.
Banovana si jer moj šef ima slobodan vikend za razliku od mene :-(
Banujem ti šefa zato što nema obzira prema odmoru, zdravlju i zaslugama svojih ljudi. I zato što gleda samo svoje dupe.
banovanujem te jer ucestvujes u ovoj glupoj igri
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Ne, Neo dobije kroz srce od svake zene. Kao svaki dzentlmen. :)
Inace, ban zato sto si zavedena. :)
Ban zato sto imas ruzan avatar :)
Ban tebi jer ja nisam od tih koje su te probole u srce, a ipak si me banovao zbog toga.
Banovana si zato sto nisi shvatila zasto si banovana (a bilo je zato sto obracas paznju na ovog ovde obelixa pored mene celog, lepog...).
Ban zbog manijacenja, manijace!
Banovani ste obojica zato što treba da odete odavde i nađete neke ženske. Ban je surov, ali iz najbolje namere :-)
Jaoooj BAN BAN BAN!!! Zbog davanja saveta :)
Ban tebi zbog guzičenja :-)
Banovana si jer je Sava mutna i hladna... i ne primam zalbe.
Ban meni zato sto ste kao moji matorci kad se svadjaju pa ja odem napolje. :)
Ban jer si sada uzeo učešća u svađi umesto da si postupio kao u slučaju svađe između matoraca.
Ban tebi zato sto mi drzis moralnu lekciju. :)
Ban da bi produzio niz.
Ban jer imaš moju moralnu podršku.
Banovan si jer si i meni pružio moralnu podršku vezanu za MB.
Ban jer je to ipak bila za nijansu veća podrška od moralne (mislim na defku MB).
A ja mislila na prerušavanje. Banovan si jer ne dozvoljavaš da ubedim tvog šefa u sve prednosti slobodnog vikenda.
Banovana si jer moj šef ima slobodan vikend za razliku od mene :-(
Banujem ti šefa zato što nema obzira prema odmoru, zdravlju i zaslugama svojih ljudi. I zato što gleda samo svoje dupe.
banovanujem te jer ucestvujes u ovoj glupoj igri