To što reče Buksnetina, boćanje iliti balotanje je zanimljivo. Pogotovo ako imaš pravi teren i balote. Pritom ne mislim na onaj pokušaj imitiranja boćanja što ponekad prenosi eurosport gde im balote nisu skroz okrugle.
Evo ja, kao dugogodišnji atletičar nešto da kažem... Ono što može da proizvede osećaj rastajanja sa dušom više od bilo kakvog maratona recimo, i što smatram vrhuncem pojedinačnog sporta, to je disciplina 400m sa preponama.
Најподцењениј спорт - скок с мотком, без мотке, у даљ, троскок, све у свему скакање по сухом. Плус су рибе, што би реко Костић, АЊЕСОМЕ!!!
Боћање.
To što reče Buksnetina, boćanje iliti balotanje je zanimljivo. Pogotovo ako imaš pravi teren i balote. Pritom ne mislim na onaj pokušaj imitiranja boćanja što ponekad prenosi eurosport gde im balote nisu skroz okrugle.
ПОКЕР У СКИДАЊЕ !!!!!
БАЛОТЕ ОБЈАШЊАВАЈУ!
Vaterpolo, bodibildiranje i biciklizam.
Ubiješ se ko mukica od treniranja i poduvaš đoku. Profesionalni bodibilding naročito. Retko besmislena profesija.
Рукомет. Скроз зајебан, а опет не тако популаран.
Postoji gramatička greška u naslovu, nepriznavanje glasovne promene...
A najpoTcenjeniji sport je, prema moemu, odbojka. Jer je do jaja. Ali, jebiga, nema prljave igre, faulova, psovanja protivnika...
I skvoš. Ko je probao makar jednom, zna o čemu pričam.
Evo ja, kao dugogodišnji atletičar nešto da kažem... Ono što može da proizvede osećaj rastajanja sa dušom više od bilo kakvog maratona recimo, i što smatram vrhuncem pojedinačnog sporta, to je disciplina 400m sa preponama.
Сви спортови су прецењени. Не постоји најпотцењенији. Вукајлија савршен пример. Све теме о спорту.
Buksne su poDcenjene!!!
Gimnastika.
Хтедох да напишем буксничарство :)))
Maratonsko buksničarstvo. Najteža disciplina!
Slažem se za gimnastiku, potcenjena je previše.