Poezija

1. jedan je odavno to recitovao/citao, sa nekim melanholicnim nabojem, bas ne izrazajno. stariji covek, ali nazalost tog snimka vise nema

2. Ma šta se digne, u recitovanju ne sme biti ličnog doživljaja. O tome govorim. Kao ni u sudstvu. Kad advokat nekog brani, to ne sme biti član porodice niti slično. Vrlo prosto. Bez ostrašćenosti. Hladno a ipak doživljeno. Ne znam kako da ti objasnim. Hladno, a emotivno obojeno. I kad stojiš da nema mimike, mislim ne peterane. Ne znam kako da objasnim stvarno. Valjda moraš biti u tome da bi odista mogla da rasčlaniš...

3. prosetala sam na vetru malopre malme nije oduvao poput perceta
    ko ima ispod 50kg nek ne ide napolje

ejdus je

4. ja onda skoro triput mogu idem napolje jbt

5. vetar bas jak , da bar oduva ovaj smrad u vazduhu

6. smokoljo pothitno na dijetu i u teretanu

7. oću boli me baš pa kurac

8. ne slusaj ga state boli kurac
    ionako cemo svi pocrkati

9. mozda u nekoj distopiji osmisljenoj od strane tebe

10. Toma i Šmo, baš se fino slažu primjetio sam, mislim ne aludiram ni na kakav emotivni odnos nego samo kazem da se razumijete

11. mozhe se biti vechno mlad i sretjan

salimse boli me uvo

12. hm ne bih rekla ja imam utisak da ga smaram
    cime sam opravdala nadimak heh

13. Toma Šmo i Smorka

Skeč tipa tretji osnovne

14. jedem krech haha smeshno

15. ma ne smara ovde skoro niko, pogotovo ako nije iz shabac

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.