Citati

1. There's no wrong or right, but i'm sure there's good and bad
    The questions linger overhead
    No matter how cold the winter, there's a springtime ahead

Eddie Vedder, "Thumbing my way"

2. Put ka paklu poplocan je dobrim namjerama!

3. "Alene bjež'mo! Njih je dvojica a mi smo sami!"
    "You can never have too much sugar."
    "Always look on the bright side of life."
    "I don't hate people, I just feel better when they aren't around."
    "When I get sad, I stop being sad and be awesome instead!"
    "...i ko će sada da pojede sav ovaj sladoled!?"
    "Relationships are like buses, every 15 minutes another one comes along. The healthy thing to do is to get of at the stop, and catch the next one, headed at the same direction that you were already traveling."

4. "Ako me gledaš odozgo, videćeš budalu. Ako me gledaš odozdo, videćeš Boga, a ako gledaš u oči, videćeš sebe", Čarls Menson.

5. "I šta mi nindže sad da radimo?!"
    - Ciga

6. "šta je ovo, neko čudo - pokaza na televizor. hajde, neka neko objasni kako ovo funkcioniše. struja, šta je? čudo. telefon je čudo. okreneš neke jebene brojeve i eto te u njujorku, pričaš sa nekim u njujorku. kako leti avion? atomska i hidrogenska bomba, skener, ultra zvuk, najobičniji fotoaparat. sve čudo do čuda.da je išta od ovoga hristos, onda, pokazao ljudima, pokazao bi im čuda mnogo veća od dizanja lazara iz mrtvih ili isterivanja zlih duhova iz opsednutih ljudi. i šta vidimo? što je više čuda to je sve više i bezbožnika. učenih i jebenih bezbožnika, koji govore da su oni bogovi, a tvrde istovremeno da su ti bogovi ništa. žive, jedu, misle, seru, kolju se, vole se i stigne smrt, večiti kraj i večito ništavilo."
    Doktor Aron
    Vuk Drašković

7. u tudjoj ruci samo kurac raste

8. Previše ljudi troši novac koji nisu zaradili da bi kupili stvari koje im ne trebaju kako bi zadivili ljude koje ne vole.

9. 'Da bi covek vratio mladost, mora jedino da ponovi svoje ludosti.'

'Danas svet zna cenu svega, a vrednost nicega.'

Oskar Vajld-Slika Dorijana Greja

10. JA JEBEM! Nepoznati autor

11. Из књиге коју тренутно узнемиравам:

Џеф је тврдио да се недостатак смисла за хумор граничи са оштећењем мозга.

12. Banka je mesto gde ti pozamljuju novac pod uslovom da im dokažeš da ti ne treba.

13. Ко другоме јаму копа, нашмркаће се лошег допа.

-Букснетина™

14. Ubićete mene lako,
    ne treba vam oštra kama,
    sakrijte mi moju ljubav,
    moja slika pašće sama.

15. Ako je tako pametan, zasto je mrtav?

Homer Simpson

16. Не верујем никоме, чак ни самом себи.

-Јосиф Висарионович Стаљин

17. "I'm not always right, but I'm never wrong."
    "U svetu punom idiota, ništa nije čudno..." Garfild

18. "Ljudi uvijek govore o dobrom čistom smradu svježeg znoja. Izviniće za to. Nikada ne govore o dobrom čistom smradu svježeg govneta. Nema u suštini ničeg tako moćnog kao što je dobra pivska kenjaža-mislim, poslije dvadesetak piva ispijenih prethodne noći. Bažd takvog pivskog govneta širi se na sve strane i zadržava se dobrih sat i po vremena. To čini čovjeka svjesnim da je zaista živ." bukovski

19. The secret of life is honesty and fair dealing. If you can fake that, you've got it made.
    Groucho Marx

20. Eddie: "You could choke a dozen donkeys on that! And you're haggling over one hundred pound? What're you doing when you're not buying stereos Nick? Finance revolutions?"
    Nick the Greek: "100 pound is still 100 pound."
    Tom: "Not when the price is 200 pound it ain't! And certainly not when you've got Liberia's deficit in your skyrocket."

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.