Citati

1. "It's not true that I had nothing on. I had the radio on."
    Marilyn Monroe

2. Ne boj se narode!!!Dobro biti neće...

Nikola Pašić (po početku rata nakon što su ga poslali da 'smiri' narod)

3. zamisli samo koliko je list zbunjen kad pada...

+1

covjek ima jednu losu naviku - na sve se navikne

istina.

4. "Idemo u rat da se bijete, neki ćete da poginete, a neki ćemo i da preživimo!"
    Crni Grujan i kamen mudrosti

5. I can't even read notes. But I can teach someone how to make a guitar smoke.
    Ace Frehley

6. SeljacinaAlfaSeljaci
    "Idemo u rat da se bijete, neki ćete da poginete, a neki ćemo i da preživimo!"

koliko je meni to mocan citat.

nego, kao sto stoji na mom profilu:
    Aim for the sky and you'll reach the ceiling, aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
    Bill Shankly

7. “That was a great time, the summer of '71 - I can't remember it, but I'll never forget it!” - Lemmy
    “You don't know whether chimps are going to kill you or kiss you. They're very open on some levels and much more evil in a certain way.” - Tim Burton
    "I admit I'm being paid well, but it's no more than I deserve. After all, I've been screwed more times than a hooker". - Šon Koneri

8. People want to know why I do this, why I write such gross stuff. I like to tell them I have the heart of a small boy... and I keep it in a jar on my desk.

When his life was ruined, his family killed, his farm destroyed, Job knelt down on the ground and yelled up to the heavens, "Why god? Why me?" and the thundering voice of God answered, "There's just something about you that pisses me off."

Stiven King

9. Though this be madness, yet there is method in 't

10. A fanatic is one who can't change his mind and won't change the subject.
    Sir Winston Churchill

11. АМЕРИКО АРАПИН БИН ЛАДИН НИЈЕ ТУРЧИН ВЕЋ СРБИН МИЛАДИН

Profil autora: Warner Von Latinische

12. Oderint dum metuant.

13. Profil autora: Warner Von Latinische

Topla voda...

14. Sex is good, but poker lasts longer.

15. A kakav je vaš stav o onima što meću citate kojekakve kao statuse na fejsu?

Meni je to pomalo patetično, djeluje mi kao "seeking approval", mada ipak nije loše podijeliti neki dobar citat. Ima smisla. Naročito ako citat ima aktuelnu primenjivost u sadašnjosti.

U suštini na to se može gledati kao na plagijatorstvo i kićenje tuđim perjem, i kao "vidite kako sam pametan pa sam iskopao ovaj genijalan citat".

A s druge strane može se shvatiti i kao normalan, dobronamjeran čin dijeljenja nečije misli ili ideje sa prijateljima.

Šta vi mislite?

16. kolko para tolko muzike - ciga trubac B-)

17. Nemam face, ali s obzirom na moju trenutnu informisanost o intelektualnom nivou onih koji ga imaju mogu da kazem da su 95% tih ljudi debili koji zele da ispadnu pametni.

18. Jedna originalna misao vredi više od hiljadu citata bez značenja.

Diogen, ja ga ručno prevodio sa engleskog pa ne zvučui baš bajno.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.