Da li biste banovali ?

1. лолололололо дај бре лули јбт кој се курац правдаш као да ме не знаш

2. Autore koje gotivim ne bih banovao, već opominjao da se uljude. Frustrirane osobe bih banovao, da budu još više frustrirane.

3. Ја бих бановао кад ми је лош дан. И кад немам буксне, исто бих бановао. Кад немам паре исто. И пиво, исто.

4. Ja bih banovao Lulu na mesec dana, ako bi zaslužila, a zaslužila bi. :)

5. лолололололо дај бре лули јбт кој се курац правдаш као да ме не знаш

Paaa, i ne znam te.
    A takve klevete su mi bezvjeze, pa moradoh.
    Al i to što kažeš, koga zaboli, u stvari.

6. Ja bih se prvo sprijateljio sa onima što me nerviraju, pa ih banovao. Koji im je kurac trebao da se sprijatelje sa mnom kad me nerviraju. Znači, banovao bih one sa kojim sam se sprijateljio.

7. ŽeMske ne bih, neka okajavaju grehe u naturi.

8. Ja bih se spijateljio sa Lulom i onda bih je banovao na mez dana. Iskreno :)

9. Ako, ako, Murinjo. Nije niki problem, ne ljutim se. Pa jesmo l' prijatelji il' šta? :)

10. Pa jesmo bre. :)
    Samo što sam ja zlopamtilo pa moram da vraćam dugove, zato sam i uplatio ktitora, misleći da može da banuje, al zajebo sam se. :( Samo što sa mnom nećeš moći da dođeš sa duplaka, produžavao bi ti se ban na mesec dana, kao što si ti moj banovala na 10000 dana.

11. Zmio, primer za plažu je objasnio.
    Ste shvatili priču sa plaže? A?

Ja sam shvatio, Mara i Zmia se igraju u pesku još uvek. Sram vas bilo zrelih godina...

Ne bih nikad banovao dobrog autora, ali bi se iskreno zabrinuo kad bi neko koga ja gotivim počeo da pravi sranja jer bi to značilo da je skela na kojoj mu stoji ličnost otišla u kurac.

12. Ja bih banovao sam kad bih morao. A morao bih, i to često.

13. Ja bih odvela u banju autore koje gotivim. Tamo bismo jeli, pili i jurili neku pičetinu.
    Vrnjačka Banja npr. Mada su bolje mađarske, što jes-jes.

14. Vrnjačka Banja

Имам ја тамо гајбу. :)

15. Banovati sve koji krše pravila, bez razlike. A i banovani neće znati da sam ga baš ja banovao, tako da, opušteno...Trulo je banovati one koje ne gotiviš na sajtu, njih bi' prepustio drugim modovima. Ja jednom banovan, Džem ili Mylyca me otresli, zbog oftopika operativne teme koja je zaključana 3 - 4 posta ispod mog, i to po jedan post od Džema i Mylyce, pa onda Frenkijev, koji je zaključao temu. Niđe veze.

16. Имам ја тамо гајбу. :)

imam i ja u Subaji, a neka voda mrka leb ti jebem, ko iz košmara, i vruća... Ko da je Lucifer lično mešao :)

17. E, da a jednom pravili neku žurku u toj banji, neka tehno žuraja bila. I neko izdrko u bazen.
    Morali ga i prazniti. Meni pričali.

18. Бановање је здраво.

19. Ја бих се изстефанкостићао и баново би остале модераторе а онда и Кајзена и постао бих Кајзен уместо Кајзена лолололо

20. "Izstefankostićao"
    "Stefankostićanje"
    "Mojne si Stefan Kostić"

Ae nek' neko baci definiciju, ali da bude квлт, kako ne bi bila samo još jedan dodatak groblju. Zanima me kako bi to ispalo. :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.