Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Честитам Пеки, неко ми залепи минус у последњој секунди вероватно ал нема везе, честитам врх ти је дефиниција :))

2. Pravo ste dobri bili. Zaista, obojica.

3. Лоле, хвала пуно на честиткама. Честитам и ја теби на одличној борби! Прво на почетку повео ја, па ти водио једно сат и по, па ја преузео вођство, па ти, и буквално је овако било на крају: Ја сам у 23:59:50 последњи пут рифрешовао страну, и рецимо да је то пар секунди док се рифрешује, тад променио резултат. Прво сам приметио мој, да сам добио плус, па ти минус. После тога са опет проверио, после десетак секунди, и ја сам имао још један плус. Хвала и Славку и свима који су честитали док куцам ово, ако има таквих. :))

Едит: Ладно нико није честитао. Уа! :))

4. Нема таквих Пеки сви су огорчени што дајеш кош у задњој секунди ко неки, не дај Боже Кецман :))

5. Mislim da ubuduće treba da se izbjegavaju ovakvi postovi na temi: "minus razlike", "ovaj vodi samo za tolko-i-tolko", "jaooo, izjednačenje", itd, jer, evo, dolazi do ovakvih situacija u posljednjim sekundama, koje u suštini ne odgovaraju ni jednom takmičaru.

Ajde da nema takve vrste "navijanja" više, ok? To je kao da prizivate hejtera da lupi minus na defku sa skorom 156:0.

6. LOLe, bre, budi frustriran! To je prava odlika poraženog! Pravda za mene!

http://img46.imageshack.us/img46/931/kalimero1.gif

7. Lestitke L0L na sjajnoj borbi!

8. To je kao da prizivate hejtera da lupi minus na defku sa skorom 156:0.

Neka defka ima skor od 156:0? Daj link da je overim, odma'! :)

9. Aj' dobro, čestitke i Pekiju, al' više ne možemo da ga prozivamo kako se provlači u naredno kolo bez objavljene definicije :)

10. Честитамо! :Д Одличне дефке, Пеки хаковао бројач плусева. :))

11. Ево, с обзиром да је Сторму психички уништио овај њен пораз у мечу за који се спремала месецима и у који је уложила много труда, ја ћу њој да посветим ову моју победу! И морам свечано да изјавим да ће један од ових преосталих јужњака, рачунајући и мене, масакрирати несрећног северњака на фајнал фору.

12. Khm, 'oćeš da namestiš fajnal for kao što si ovo? :gej smajli:

13. Sever jebe, nemate pojma, ko god vam dođe iz meča mene i Oksa, najebali ste!

14. Е да, иако сам најбољи данас, нећу мећем ово моје на насловну.

15. sta je sa poslednjim mecom zapada? kramponom - lupus?

16. http://img35.imageshack.us/img35/5524/junakonferencijaeditova.jpg

Овако су данас одиграле јуначине са југа. Запамтите ова четири имена доле.

17. Kolfild
    sta je sa poslednjim mecom zapada? kramponom - lupus?

Сутра се игра.

18. Ko su ti ljudi, ne znam nikog osim ovog DCX-a :)

19. Dobro jutro!!!!!!!! Ja spremna, čekam Hogara.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.