Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Јутро. :) Ја излазим у 9, тек ми тад отварају студентску службу, па се враћам до 10, ваљда.

2. Dobro jutro svima.
    Čestitke Peki, kakva tekma.
    Svaka čast Lol, nesrećan poraz al štaš, biće bolje drugi put.

Da podsetim, Agi i ja u 11.

3. Ja sad odoh do prodavnice.

4. А Пеки шта добијају часни губитници? :)
    Кад већ нема кифле за све и ниси ме контактирао да се договоримо за кремић :)

5. Svaka čast obojici, sad vidim da je Peki pobedio. Jeste malo smor ako neko navlači za nekog, pa lupi minus u zadnjem trenutku, u pravu je Luli da mi zaluđeni Kupaši ne treba tome da doprinosimo. Ja sam ostavio komentar da je nerešeno i žao mi je ako je to uticalo na rezultat.

Peki, ako je nerešeno, valjda razlika presuđuje? Ima logike.

Da potvrdim, Čak i ja u 18oo.

6. Hogar stigao. Čeka se 10:00.

7. Ja spremna da pustim. Hogare jesi li tu?

8. Ja sam ostavio komentar da je nerešeno i žao mi je ako je to uticalo na rezultat.

А види Окса тактичара, то је он намерно, знао је ко би му дошао у полуфиналу да сам прошао... Оксе срами се :)

9. Meni za 4. Žuri ti sat.

10. Vučice, pustio sam
    Ajde okači pa da se linkuju.
    Sretno!

11. Dobro ste se snašli. Ja na ove stihove ne bih umeo da definišem nešto što već nije definisano gomilu puta. Vi ste vešto zamaskirali :)

12. Agi, još malo... Jesi nestrpljiv? :)

13. Odoh do grada a vi mi javljajte rezultat. :))

14. Plus i za Vučicu i za Hogara :) Slažem se sa Agilnim, na ovakve stihove ne zna čovek šta da napiše...

15. Ha ha, Makso, toliko sam nestrpljiv da sam pobrisao sve što sam sinoć otkucao i napisao nešto deseto :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.