Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Javljam se sa posla i predlažem ti da napraviš ženi nalog na Vuki i mirna Bačka.

To bi bio gadan danak neiskustvu. Posle bih morao da kupim još jedan laptop :)

Promeniš nik i onda je muvaš da vidiš da li će da poklekne...

2. Ako nisi zaplakao, mora da si vanzemaljac ili Džon Vejn :)

Ма пусти, ишле су ми сузе, али сам се суздржао да не кренем да плачем, оно, баш. Рекли би ми кева и брат да нисам нормалан, гледам Вукајлију и плачем :)

3. Meni je ta defka fenomenalno napisana, ali se ne nalazim emotivno u suzama nego u osmehu. Tek ćeš da vidiš kad mu/njoj se zagledaš u oči po prvi put i odrekneš se vlastitog indentiteta iste sekunde...

E jebiga, sad si me rasplakao. Idem da proverim da li obrće mašina i da skuvam čorbicu ženi.

4. jebeno prokletstvo poslednjeg posta

sedplas
    samo da podsjetim nadlezne modove da ja i Pezos postavljamo defke veceras u 8 ako se nesto ne promjeni....

5. Ма пусти, ишле су ми сузе, али сам се суздржао да не кренем да плачем, оно, баш. Рекли би ми кева и брат да нисам нормалан, гледам Вукајлију и плачем :)

Aj linkujte tu defku, oću i ja da plačem!

6. E jebiga, sad si me rasplakao. Idem da proverim da li obrće mašina i da skuvam čorbicu ženi.

Izvini, meni krenu suze samo kad se setim, a setim se dva takva trenutka - jedan bio pre dva meseca :))))

7. Пеки , ништа не едитујеш , не знамо ни која конференција игра ни које теме ,ни ко је победио , ич ....

8. Mačo, sa tom defkom sam hteo na Kup, ali bi naslov bio "Srce lupa jače, to je zemlja moja". Ipak sam odustao jer sam mislio da će da ima loš skorpa sam napisao onu drugu.

9. Пеки , ништа не едитујеш , не знамо ни која конференција игра ни које теме ,ни ко је победио , ич ....

Igra istok, teme su ti na onoj drugoj temi koja je zaključana, trenutno su dve u toku (i to ti je preglednije na drugoj temi) završavaju se u 13 i 13:10. Peki, pretpostavljam, ponekad mora i da spava i da živi život i to :)

10. Pročitao sam ja komentare, ali nisam imao snage tamo bilo šta da pišem... ovako si barem siguran da nije dobila pluseve jer neko za tebe navija, nego zato što ih zaslužuje :)
    A zaslužuje ih...

11. Meni se nešto steglo u grlu od ove defke, jer se i meni to dešavalo godinama...a onda sam se zauvek vratila.

12. Pročitah ti def. Baš je onako u njah fazonu. Ja volim njah fazon. Bravo.

Peki, pretpostavljam, ponekad mora i da spava i da živi život i to :)

A jeste, uvek on mora da spava i da živi neke živote i to.

13. Lula jesi tu? Ja i ne'amnadimak idemo za koji minut, pa da linkujes? Gledajte da co'eku ne obrisete definiciju danas :)

14. Ako ne bude ona, linkovaću ih ja ovde - samo da vidim rezultate :)

15. tu sam, samo javite. valjda neće zli modovi ovaj put to da mu urade :)

16. Свака част, честитам.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.