Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. (Tj mogu, ali će me žena ostaviti u tom slučaju)

S obzirom koliko vremena provodiš ovde, čudi me da te već nije ostavila. Zato ja još uvek nemam ženu.

2. S obzirom koliko vremena provodiš ovde, čudi me da te već nije ostavila. Zato ja još uvek nemam ženu.

Zbog Vukajlije se ne ženiš? E to je entuzijasta! Moja Frau je fleksibilna, a između postova ja kuvam, perem, usisavam i učim, da bih nakupio kredita :) A kada sam na poslu, nema nikakve kontrole :)

3. Izvinite što ja upadam ovako k'o rogonja... definicije koje se takmiče, idu li među najnovije, i jesu li posebno obeležene? I možemo li da glasamo za njih i mi koji ne učestvujemo?

Nemam trenutno kad da pročitam svih 80 strana xD

4. Tajna je u tome da ženi napraviš zanimaciju...

5. Izvinite što ja upadam ovako k'o rogonja... definicije koje se takmiče, idu li među najnovije, i jesu li posebno obeležene? I možemo li da glasamo za njih i mi koji ne učestvujemo?

Nemam trenutno kad da pročitam svih 80 strana xD

Naravno da možeš. Nisu posebno obeležene. Pojavljuju se i u novim defkama, ali ćeš ih uvek naći ovde linkovane. Na rezultat duela utičeš samo ako glasaš u prva dva sata od postavljanja defki.

6. A kada sam na poslu, nema nikakve kontrole :)

Чекај, ти радиш у Немачкој и на Вуки си у току радног времена! Фак јеа, мора да си неки нинџа. :)

7. Чекај, ти радиш у Немачкој и на Вуки си у току радног времена! Фак јеа, мора да си неки нинџа. :)

ahahahahaha +100

8. Naravno da možeš. Nisu posebno obeležene. Pojavljuju se i u novim defkama, ali ćeš ih uvek naći ovde linkovane. Na rezultat duela utičeš samo ako glasaš u prva dva sata od postavljanja defki.

Zašto samo u prva dva sata?
    Aha, ja Bosanac... zato što je tako određeno, lol.

9. Фак јеа, мора да си неки нинџа. :)

Hahahahaha, što volim ovakve postove aaaa :))) !!
    Moram da se "pohvalim" i ja sam na poslu! :)

Zbog Vukajlije se ne ženiš? E to je entuzijasta! Moja Frau je fleksibilna, a između postova ja kuvam, perem, usisavam i učim, da bih nakupio kredita :) A kada sam na poslu, nema nikakve kontrole :)

Ma ču' zbog Vukajlije, neće me nijedna, grdan sam.
    Kakav si ti u stvari papučar. Ali profi papučar, ako me razumeš. :)

10. on je profi, a ja sam Mačo :)
    kad lupim krpom o sto svi se okrenu da vide da mi se nije slošalo :)

11. Javljam se sa posla i predlažem ti da napraviš ženi nalog na Vuki i mirna Bačka.

12. Čoveče, koliko nas lelemuda ima ovde. I pitamo se posle zašto Srbija propada? I Nemačka.

13. Нек се назове Cow лололололо

14. Вукајлија упропастила свет :)

15. Čoveče, koliko nas lelemuda ima ovde. I pitamo se posle zašto Srbija propada? I Nemačka.

i Hrvatska i Bosna i Crna Gora i svi ostali koji razumeju ili primaju srpski...

16. Javljam se sa posla i predlažem ti da napraviš ženi nalog na Vuki i mirna Bačka.

To bi bio gadan danak neiskustvu. Posle bih morao da kupim još jedan laptop :)

Чекај, ти радиш у Немачкој и на Вуки си у току радног времена! Фак јеа, мора да си неки нинџа. :)

Ali onaj fazon: fajn arbajt! Sve je odrađeno cakum-pakum i na vreme i onda te niko ne pita da li blejiš na Vuki ili telefoniraš sa babom iz Srbije:)

Kakav si ti u stvari papučar. Ali profi papučar, ako me razumeš. :)

Razumem te :)

17. Е Оксе, сад сам читао ону дефку Ту и тамо, само што нисам почео да лијем сузе.

18. Е Оксе, сад сам читао ону дефку Ту и тамо, само што нисам почео да лијем сузе.

Ako nisi zaplakao, mora da si vanzemaljac ili Džon Vejn :)

19. samo da podsjetim nadlezne modove da ja i Pezos postavljamo defke veceras u 8 ako se nesto ne promjeni....

20. Meni je ta defka fenomenalno napisana, ali se ne nalazim emotivno u suzama nego u osmehu. Tek ćeš da vidiš kad mu/njoj se zagledaš u oči po prvi put i odrekneš se vlastitog indentiteta iste sekunde...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.