Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
S obzirom koliko vremena provodiš ovde, čudi me da te već nije ostavila. Zato ja još uvek nemam ženu.
Zbog Vukajlije se ne ženiš? E to je entuzijasta! Moja Frau je fleksibilna, a između postova ja kuvam, perem, usisavam i učim, da bih nakupio kredita :) A kada sam na poslu, nema nikakve kontrole :)
Izvinite što ja upadam ovako k'o rogonja... definicije koje se takmiče, idu li među najnovije, i jesu li posebno obeležene? I možemo li da glasamo za njih i mi koji ne učestvujemo?
Nemam trenutno kad da pročitam svih 80 strana xD
Tajna je u tome da ženi napraviš zanimaciju...
Nemam trenutno kad da pročitam svih 80 strana xD
Naravno da možeš. Nisu posebno obeležene. Pojavljuju se i u novim defkama, ali ćeš ih uvek naći ovde linkovane. Na rezultat duela utičeš samo ako glasaš u prva dva sata od postavljanja defki.
Чекај, ти радиш у Немачкој и на Вуки си у току радног времена! Фак јеа, мора да си неки нинџа. :)
ahahahahaha +100
Zašto samo u prva dva sata?
Aha, ja Bosanac... zato što je tako određeno, lol.
Hahahahaha, što volim ovakve postove aaaa :))) !!
Moram da se "pohvalim" i ja sam na poslu! :)
Ma ču' zbog Vukajlije, neće me nijedna, grdan sam.
Kakav si ti u stvari papučar. Ali profi papučar, ako me razumeš. :)
on je profi, a ja sam Mačo :)
kad lupim krpom o sto svi se okrenu da vide da mi se nije slošalo :)
Javljam se sa posla i predlažem ti da napraviš ženi nalog na Vuki i mirna Bačka.
Čoveče, koliko nas lelemuda ima ovde. I pitamo se posle zašto Srbija propada? I Nemačka.
Нек се назове Cow лололололо
Вукајлија упропастила свет :)
i Hrvatska i Bosna i Crna Gora i svi ostali koji razumeju ili primaju srpski...
To bi bio gadan danak neiskustvu. Posle bih morao da kupim još jedan laptop :)
Ali onaj fazon: fajn arbajt! Sve je odrađeno cakum-pakum i na vreme i onda te niko ne pita da li blejiš na Vuki ili telefoniraš sa babom iz Srbije:)
Razumem te :)
Е Оксе, сад сам читао ону дефку Ту и тамо, само што нисам почео да лијем сузе.
Ako nisi zaplakao, mora da si vanzemaljac ili Džon Vejn :)
samo da podsjetim nadlezne modove da ja i Pezos postavljamo defke veceras u 8 ako se nesto ne promjeni....
Meni je ta defka fenomenalno napisana, ali se ne nalazim emotivno u suzama nego u osmehu. Tek ćeš da vidiš kad mu/njoj se zagledaš u oči po prvi put i odrekneš se vlastitog indentiteta iste sekunde...