Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. čestitam protivniku na zasluženoj pobedi ;)

2. Заостали меч северне конференције Деџон/Не'амнадимак завршен је овако:

Деџон - 50:6 - 8.33
    Не'амнадимак - 39:17 - 2.29

Честитке обојици. :)

3. čestitam protivniku na dobrom mecu. Jedan je morao da pobijedi. Danas sam to bio ja. :)

4. http://img5.imageshack.us/img5/6050/severnakonferencijaedit.jpg

Комплетирана северна конференција са паровима друге рунде.

Да искористим прилику и кажем да се на прва три дана такмичења појавило 44/48 такмичара, што је кул. Надам се да од друге рунде неће бити одустајања.

5. Još uvijek mi nije razjašnjena ova situacija sa Doterom. Da nije onaj viking obezglavio ovu švedsku ćeru?

6. Није. :) Рекао је мени Хогар, прекопирао ми пвт где му је Дотер рекао да ако не дође до 16:00, прогласе Хогара победником.

7. meni nije jasno zasto je urradova defka usla u konkurenciju za naslovnu zajedno sa sjeverom?
    mislim da nije fer prema sjevernjacima jer je urrad iz istocne konferencije i mi cemo imati 2 defke na naslovnoj a oni ni jednu

8. E jes vala, i ja sam o tome razmišljao.
    Bio bi red da Agilni ode na naslovnu. Makar u inat Ox-u. :)))
    (Zavadi pa vladaj)

9. У праву си. Сетих се ја јуче увече да сам се ту зајеб'о, али касно беше. У сваком случају, његова дефиниција ће тешко бити превазиђења на северу, тако да ће Агилни добити насловну. Ова Урадова остаје, а ако га неко надмаши по скору, и њега ћемо на насловну.

10. meni nije jasno zasto je urradova defka usla u konkurenciju za naslovnu zajedno sa sjeverom?
    mislim da nije fer prema sjevernjacima jer je urrad iz istocne konferencije i mi cemo imati 2 defke na naslovnoj a oni ni jednu

Па мислим да тамо нема довољно квалитетног писменог задатка, који би доспео на насловну.

11. Па мислим да тамо нема довољно квалитетног писменог задатка, који би доспео на насловну.

Opa, padaju i prozivanja. Videćemo u polufinalu (ili finalu, mrzi me da tražim sad ko se sa kim spaja). Ima bre da vas počistimo!!!1111

Zašto ćutiteeeeeeeeee...

12. Opa, padaju i prozivanja. Videćemo u polufinalu (ili finalu, mrzi me da tražim sad ko se sa kim spaja). Ima bre da vas počistimo!!!1111

Не зна још ко се са ким спаја, зна се само да југ осваја.

13. да подсетим, од 4 ја и Скочимиш. Он ће можда мало каснити.

14. Скочко, ако си жив, реци-да качимо, 4 је

15. jedan predlog, da modovi posle zavrsetka jednog kruga izaberu iz svake konferencije po jednu defku koja po njihovom misljenju najbolja pa da je odaberu...

16. Не зна још ко се са ким спаја, зна се само да југ осваја.

Nemam vremena da rasplamsavam ovaj sportski duh, završava mi se radno vreme upravo, zato ću vas samo još jednom za kraj pitati:
    Zašto ćutiteeeeeeeeeee....

17. Ja svoje okačio, a vidim i da je protiunik.

18. Никако они који играју линкове да стављају, поготову не своје дефиниције!

http://vukajlija.com/crtac-zmajeve-kugle-cuje-se-i-goku/356025
    http://vukajlija.com/crtac-zmajeve-kugle-cuje-se-i-goku/356022

Почело у 16:00, крај у 18:00

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.