Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ja očekivao da će od ovog kupa pa na dalje da mi naraste popularnost i broj ljudi koji mi čitaju defke, al' kurac :(
мени, с опроштењем, нарасло... :D
http://img69.imageshack.us/img69/3809/istonakonferencija.jpg
Да сумирамо данашњи дан.
Први пут до сад су се сви такмичари појавили, што ће рећи 16/16, односно укупно од почетка 60/64, што је супер. Честитке свима који су прошли у другу рунду, и доста среће. Да поновим, сутра се играју три меча друге рунде западне конференције, меч Крампоном/Лупус Фром Купус се одлаже за 3. или 4. јун.
Да вас обавестим и да од сутра потпуну контролу када је у питању смишљање и објављивање тема за турнир има Чрча. Хвала Чрчи на свему до сад. :)
У првом посту имате мало измењене и допуњене табеле за сваку конференцију, резултате и парове следећег кола. Теме за југ сутра око 12 на новој теми.
Екстра, свака част Пеки на организацији. Јутрос си лајферисао и одмах било срања лоло :))
Опроштајни пост људи :) Видимо се у неком другом купу...
Ali brdac je autor dana realno :)
Jebemu misa. Ja odvalio danas, ali moj odlozeni mec ulazi u sjevernu konferenciju, a tamo Ox dominira :)
Kad ce otprilike biti teme za sever?
Pozdrav mr.Koneri...
Petre Pane PeNzose...hm...zaebano i tebi ime.
Nema na čemu :)
Kao glavna i odgovorna za teme, da odgovorim:
Kad ce otprilike biti teme za sever?
Kao što piše u rasporedu na početku, očekujte teme za sever u četvrtak oko podne.
Za južnu sam već sastavila teme i biće okačene sutra oko podne.
Чрч, очекујем до помогнеш двоструком суграђанину неким малверзацијама.
Stivene, ne pričaj tako, u južnoj mi je Storma - moja dušla, Peki d kolega, Zapatica, čitaj gomila ljudi koje gotivim, pa sam im zabiberila k'o niko :D Storma će sutra u podne da sedne na bus i da dodže za bg da me ubije kad vidi teme :)
Bolje da ne budeš dobar sa mnom :P :P
Јерина... -.-
:))
Hahaha to! :D Prokletica :P
Što je najgore uopšte nije strašno koliko će oni da pomisle, vidiš moram da im posavetujem "think outside the box" može da jaja sleng da se smisli, ne moraju odmah da pale lomaču :))
Van konkurencije:
http://vukajlija.com/favorit/356562
Ja juče objasnio sličnu tematiku, propustio si link :)))
Ah, u 23h to beše, spavalo mi se toliko da sam je potpuno zaboravio jutros. Dobra! :)
Arei Kuen i ja postavljamo za minut.
EDIT: Nema ga.
Ево ме. Ставио сам.
Neka neko linkuje definicije.