Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Крампоном гура до краја. Паз'те шта сам вам рек'о! :)
Ја типујем: Пекија, Сторму, Доттера и Маниака. Уплата 100 јура
Sad sam joj čitao defke, nisu loše, ali vidi se stil, kratko i dosta igre rečima. Mada ni moj stil nije neki, tako da će biti dobra borba :)
Ulozio sam svoju harmonikasku narukvicu i zlatan zub na Maco Papucara. Ako prodje, imacu za novu kecelju.
Довољно је послати СМС на 6236 у формату ,,ктитор 35872''
Ахахахахахахах, КРАЉУ!!!
jel su sve teme unapred smišljene, pa će isto žrebom da se određuje ko će koju da dobije, ili će se usput smišljati teme za svaki par?
Да уновчим тежак жреб...
једно питање, у петак добијамо тему а у суботу дефинишемо, је л тако?
Ja protiv Kramponoma? Jel' me vi zajebavate? Mada, dobro, bolje nego Straja. :DD
Što bi reko Dule Vujošević:
Neki (čitaj: Reme) stvaraju atmosferu u kojoj se mi predstavljamo kao večiti favoriti. Kada pobeđujemo to je normalno i očekivano, a kada gubimo skaču nam na glavu. Nije lako stalno praviti uspeh. Čarobnjaštvo je težak zanat. :)
Okse, čekam te u finalu :)))
Pekky, šta kukaš bre, ja sam u grupi sa jedinim moderatorom koji učestvuje, pa ti vidi! Čak i da prođem sve ostalo, tu mi ne gine ispad. xD
edit: I kako se biralo ko je zapatio koju konferenciju? Nisam obraćala pažnju.
је л тако?
мислим на западну конференцију...
Крампоном гура до краја. Паз'те шта сам вам рек'о! :)
Mrš, baksuze jedan. :))
Тежак противник, а још је и Маниак :/
edit: I kako se biralo ko je zapatio koju konferenciju? Nisam obraćala pažnju.
Реално, Запата ће нас одрати све на југу. :)
Ово за жребовање конференција има једно пешес страна назад. Кад видиш редне бројеве аутора, биће ти јасно.
је л тако?
мислим на западну конференцију...
Управо тако. Сутра теме за запад, прекосутра писање. Прекосутра и јужњаци добијају теме.
Već znam kako ide moj nastup. Pobedim ovog brdca i puknem od Buksnetine. lolo
Srećno protivniku, štovanom Maksimilijanu Morelu. I neka bolji pobedi!
Igru interesantnom čine iznenađenja! :)
Ima i tu istine. Kako god, nemam šanse. :) Jedino da probam na lepe oči da izvučem pobedu, dame imaju prednost i taj rad. Čak ću se potruditi i da se ponašam dams... da, propala sam. :)
Kad prođem Slavka, čeka me Skočimiš da ga pobedim... a onda će mrmot zamotati čokoladu u papir...