Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Реално, Запата ће нас одрати све на југу. :)

Па ми смо најача група реално, поред ових што имају Страјимира Храстека...

2. al će da kiksne iz svake grupe po jedan faforit, smem pare da uložim na ovo.

3. http://www.youtube.com/watch?v=oocaD4sZVKk

Ево наша песма, химна, обратите пажњу на текст. :))

4. Само сам ушао да вам кажем следеће:

МАХАЋУ ВАМ ДРЖЕЋИ СВОЈ ПЕХАР У РУКАМА, УЧЕСНИЦИ ЈУЖНЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ, СВЕ ЋУ ДА ВАС КАРАМ БУАХАХАХАХАХАХА

:одлази у мрак трљајући руке:

5. nisam pratio sve, koliko autora iz konferencije ide u drugi krug?

6. JamesBond
    Тежак противник, а још је и Маниак :/

će se nosimo nekakolololo
    a u pravu si to za manijaka...mada, kad je fer igra u pitanju, ne koristim niske udarce:)
    ali zato napadam s'leđa!

7. Имаш све у првом посту.

8. Пеки , ајде ти лепо одвоји један пасусу за правила самог такмичења између два аутора у детаље ,сад да људи сконтају на време, има и споријих који не могу тако брзо , 5 минута пред дуел...... само то тражим :))

9. Pekky

Ja protiv Kramponoma? Jel' me vi zajebavate? Mada, dobro, bolje nego Straja. :DD

Mangupe, prebacuješ lopticu u moje dvorište, a? :)
    Evo ja kažem da ćeš da me oduvaš ko slinu. :)

10. Sub Focus
    сви да уплатите паре на мене, одлична је квота, а дојава је сигурна... џанки јавио! :D

Au pa nemoj u startu da se malerišeš Sub. Ako je Džanki predvideo onda sigurno ja pobeđujem lololololo
    Šalu na stranu Sub, smatram te ozbiljnim protivnikom bez obzira na kvotu i neka bolja definicija pobedi.

11. МАХАЋУ ВАМ ДРЖЕЋИ СВОЈ ПЕХАР У РУКАМА, УЧЕСНИЦИ ЈУЖНЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ, СВЕ ЋУ ДА ВАС КАРАМ БУАХАХАХАХАХАХА

SREĆAN ROĐENDAN, ZILYAWKO!!!
    Nemaš šanse, objašnjeno u prethodnim postovima zašto. :)

12. E nemoj nas u subotu Peki....zadnje kolo brate. Idem u Lučane na gostovanje...

13. SREĆAN ROĐENDAN, ZILYAWKO!!!
    Nemaš šanse, objašnjeno u prethodnim postovima zašto. :)

Тенкс ♥ :*

Нисам читао, нити ћу, имам самопоуздања, већ стижу пријетеће поруке, нећу именоват никога, али стижу :гледа ЛОЛ-а:

14. Реално Пеки нема све у првом посту ........а читао сам више пута тако да ми није промакло осим ако сам ја једини сконтао да нема стриктних "правила" ......ал ајде овако..

1.Када која конференција игра своје дуеле?
    2.Да ли сви добијају теме у исто време или иде један по један пар?
    3.Шта ако противника нема или не могу да се ускладе времена та два аутора?
    4.Како ћеш ти тачно да одредиш та два сата под условом да се оствари горња тврдња и ако се нађу шта бива са тим дефиницијама после?

За сад је то ал сетићу се , има сигурно још ....

15. Bogami, tešku ja grupu dobih. Ima tu respektabilnih autora. Samo mi je ovaj Papučar nepoznat :)

16. Al ću da jebem ovog lozničanina!

17. jebote ja od pocetka gledam ko je bre ovaj papucar koj' kurac, kad ono bruce ladno -.-

ali dobro, prvo Pezos pa idemo dalje, one game at the time..... :D

18. 1.Када која конференција игра своје дуеле?
    2.Да ли сви добијају теме у исто време или иде један по један пар?
    3.Шта ако противника нема или не могу да се ускладе времена та два аутора?
    4.Како ћеш ти тачно да одредиш та два сата под условом да се оствари горња тврдња и ако се нађу шта бива са тим дефиницијама после?

19. Сутра одговарам на сва питања и правим распоред и план рада, само мало да предахнем. :))

20. Je l' imamo pravo da ovde postujemo definiciju kao reklamu? Posto realno ja(i ostali slabije praceni autori) sa moja 4 pratitelja za 2 sata mogu da nakupim 15 pluseva u najboljem slucaju.

EDIT: jednostavno receno: 'oce l' biti neke revije definicija ili nesto tako?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.